Zimovanje sa stilom

Sezona godišnjih odmora u punom je jeku, a planirate li i vi bijeg iz svakodnevice na snježne padine Hrvatske ili regije, i sami znate koliko je važno ‘naoružati se’ opremom za omiljenu vam aktivnost – skijanje ili snowboard.

zimovanje sa stilom

Investicija koja će se svake godine sve više isplatiti, definitivno je ona u skijaško odijelo ili pojedinačno u dobru jaknu i dobre hlače, komade koji vas neće iznevjeriti u hladnim i vjetrovitim prilikama na skijalištima. Istima će vješto odolijevati i skijaške naočale, koje će biti od velike pomoći u slučaju da uvjeti na stazama nisu idealni ili su vam oči osjetljive na svjetlost i plavičastu boju koju reflektira snijeg. Kape, šalovi i rukavice, detalji su bez kojih također nećete moći, a ako već niste s odijelom, poigrajte se upravo s ovim komadima i njihovim bojama i detaljima koji će vašu skijašku kombinaciju učiniti jedinstvenom.

skijanje4

Ne zaboravite ni na trenutke relaksacije nakon skijanja. Uputite li se na after-ski party ili u šetnju skijaškim mjestom, dobro će vam doći tople buce, tajice, pleteni puloveri i karidgani te neizostavne parke.

0