Nova kolekcija ljetnih haljina i kupaćih kostima australskog brenda

zimmermann

Kada na vrata pokucaju topli ljetni dani, omiljeni brend svjetskih zvijezda svake godine postaje australski Zimmermann sestara Nicky i Simone Zimmermann, koji je od pokretanja u 90-ima do danas evoluirao u prepoznatljivog igrača na modnoj sceni, čije se revije u New Yorku prate s ogromnim interesom, a njegovi kupaći kostimi i ljetne haljine postaju omiljena uniforma najpoznatijih trendseterica u mondenim ljetovalištima.

zimmermann5

Zimmermann uzbuđenje zbog ljetne sezone čini još većim, a iznimka nije ni ova sezona. Upravo objavljena modna kampanja za ljeto 2016. u prvom planu donosi još jednu odličnu seriju kupaćih kostima i neodoljivo lepršavih i prozračnih haljina, u kojima ćemo uskoro vrlo vjerojatno viđati obožavateljice brenda: Mirandu Kerr, Jessicu Albu, Kendall Jenner i cijelu vojsku modnih blogerica.

zimmermann2

Kampanju predvodi supermodel Lily Donaldson, koja na vizualima nosi prepoznatljive Zimmermann komade. Kupaći kostimi u jedno spajaju snažne siluete s delikatnim printevima i detaljima, a kolekcija istovremeno odiše sportskim i ženstvenim duhom. Uz high-end badiće, tu su i haljine karakterističnog boho duha za Zimmermann, u znaku neutralnih i pastelnih boja, čipke, volana i nježnih uzoraka.

zimmermann6

Kampanja je snimana na idiličnim lokacijama diljem New South Walesa, a fotografije Darrena McDonalda nakratko nas vode na pitoreskne pješčane plaže Australije.

zimmermann11

zimmermann8

zimmermann14

zimmermann10

zimmermann9

zimmermann12

zimmermann4

zimmermann13

zimmermann7

Foto: Zimmermann

0