Monokromne kombinacije za zimske dane

Monokromne kombinacije za zimske dane

Jesenski i zimski trendovi su ove godine donijeli neočekivano razigranu paletu boja. Od bijele boje i nježnih bež tonova preko raskošnih nijansi crvene, ružičaste, ljubičaste, plave i zelene do crne boje i sivih tonova, svaka boja je pronašla svoje mjesto u modelima iz jesenskih i zimskih kolekcija i favoritima unutar naših ormara.

Raznolika i razigrana paleta je osim novih trendova stvorila i nove, zanimljive kombinacije te unijela svježinu u monotoniju jesenskih i zimskih klasika obojanih neutralnim tonovima. Crvena boja je svoj savršeni spoj pronašla u nijansama ružičaste boje, dok najraskošnije kombinacije stvaraju boje dragog kamenja. Uz neočekivane it boje sezone i razigrane kombinacije koje su stvarale, kao još jedan trend koji je već osvojio trendseterice su monokromne kombinacije.

MONOKROMNE KOMBINACIJE: TREND NOVE SEZONE

Istovremeno jednostavne i efektne, monokromne kombinacije su posljednjih tjedana zavladale uličnom modnom pistom. Od all black kombinacija kao svestranog i neutralnog favorita monokromnog svijeta te njihove prozračnije i svjetlije varijante obojane bijelom bojom do trendi kombinacija obojenih nijansama crvene, ružičaste, žute ili plave, trendi look ove se sezone nalazi u kombinacijama u kojima je baš svaki komad obojen istom bojom.

Od toplog kaputa i mekog pletiva do midi haljine ili poslovnih hlače te elegantnih modnih dodataka, svoje zimske kombinacije ćemo ove sezone stvarati oko svoje omiljene boje. Kako bi svakom monokromnom outfitu dali zanimljiv izgled, poigrajte se siluetama i krojevima, teksturama i nijansama.

Nekoliko odličnih Insta ideja donosimo vam u nastavku.

Učitati još
Zatvori