Počelo je veliko zimsko sniženje u Zari, a mi izdvajamo naše favorite
Počelo je veliko zimsko sniženje u Zari, a mi izdvajamo naše favorite

Počelo je veliko zimsko sniženje u Zari,
a mi izdvajamo naše favorite

Nakon što smo proslavili omiljene zimske blagdana, vrijeme je za modna sniženja. Kraj prosinca i početak siječnja su razdoblje kada na globalnoj razini počinju velika zimska sniženja. Moramo priznati kako se tome veselimo i ulažemo u statement komade koji su stvoreni da traju.

No, od svih sniženja uvijek na poseban način čekamo ono u Zari. Zimsko sniženje u Zari počinje večeras u 20 h na aplikaciji, a od sutra u svim trgovinama. Mi smo za vas izdvojili favorite koje možete saznati u nastavku.

Zara zimsko sniženje je idealno razdoblje za uložiti u statement komade

Zara zimsko sniženje je idealno razdoblje u kojem imamo priliku kupiti komade koji nam se sviđaju cijelu sezonu. Naime, zimski statement komadi se nosi iz godine u godinu, a mijenjaju se samo boje ili kroj. Stoga, dobar kaput ili jakna je uvijek isplativ komad koji možete nositi sezonama.

Ove zime naglasak je na bojama i uzorcima pa u tom smislu možete odabrati kaput u boji poput zelene ili plave. Riječ je o kaputu koji će te vješto kombinirati na ostale modne detalje i tako kreirati zanimljive outfite.

Osim kaputa, ove zime se isplati uložiti u duge čizme. Bilo da je riječ o čizmama na petu ili pak ravnim čizmama, ovo je modni detalj koji će podići svaku kombinaciju. Ne možemo zamisliti zimu bez kvalitetnih čizama, a ove sezone osobito su u modi kaubojske čizme.

Njih pak možete kombinirati na traperice i pulovere. U Zari su na zimskom sniženju i ostali stylish komadi koje možete pogledati ovdje. Adekvatno se pripremite i odaberite komade koji vam neće brzo dosaditi. U nastavku izdvajamo naše favorite.

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori