5 Inditex brendova otvara nove trgovine u Zagrebu

5 Inditex brendova otvara nove
trgovine u Zagrebu

Bershka2

Bershka

Zagreb će uskoro postati bogatiji za 5 novih trgovina modnih brendova iz Inditex grupacije, čime će shopping iskustvo u hrvatskoj metropoli postati još bogatije i bez sumnje izazvati oduševljenje potrošača.

Nove Inditex trgovine smjestit će se u prostoru shopping centra City Center one West, koji ovog proljeća završava s prvom fazom preuređenja, a nju će zaokružiti otvorenje pet trgovina grupacije Inditex na preko 5.000 kvadrata shopping površine. Premijerno u Zagrebu, uz dobro poznatu kolekciju za žene, Stradivarius u City Center one West uvodi i kolekciju za muškarce Stradivarius Man.

Na dva kata i više od 2.500 kvadrata, s najnovijim konceptom uređenja trgovine, Zara će na shopping privući žensku publiku, ali i muškarce i najmlađe sa svojim Woman, Man te Kids kolekcijama.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Svima ženama i muškarcima koji na prvo mjesto stavljaju eleganciju u privatnim i poslovnim prilikama, poznati brand Massimo Dutti bit će omiljena adresa. Na 500 kvadrata, u prizemlju Centra, moći će pronaći odjeću izrađenu od biranih materijala, s dizajnom koji prati svjetske trendove, ali uvijek ima i dozu individualnosti.

Uz ova tri imena, posjetitelji i posjetiteljice City Cenetra one West svoj idealan styling moći će pronaći i u dobro poznatim trgovinama Pull&Bear i Bershka. Obje trgovine imaju kolekcije i za žene i za muškarce, a kupce će nesumnjivo osvojiti i novi koncept uređenja prostora.

ind ind1

Foto: Massimo Dutti, Zara, Bershka

Učitati još
Zatvori