Svi nose crno-bijeli Zara džemper

Svi nose crno-bijeli Zara džemper

Objavu dijeli VH. (@vivianhoorn)

Svaka nova sezona donosi nove trendove, a novi trendovi nerijetko stvaraju najbolje i najpoželjnije komade sezone. Omiljeni high street brendovi i ove su jeseni iznjedrili nekoliko odličnih komada koji su osvojili popularne trendseterice. Kao jedan od najpopularnijih istaknuo se crno-bijeli džemper iz Zarine jesenske kolekcije. Spoj zanimljivih detalja i neutralne kombinacije boja pokazao se kao kombinacija u kojoj su mnogi pronašli savršen dodatak jesenskoj i zimskoj garderobi.

NAJPOPULARNIJI ZARA DŽEMPER

Zarin džemper osvojio je mnoge što potvrđuje i činjenica da se u nekoliko dana rasprodao ne samo u većini Zara dućana, već i u online shopu brenda. Popularne trendseterice bile su prve koje su posegnule za ovim toliko jednostavnim i udobnim, ali istovremeno toliko efektnim i trendi džemperom.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Unutar prvih jesenskih kombinacija, it djevojke s raskošnim ormarima i odličnim stilom svoj su novi omiljeni džemper spojile s sjajem crne kože i jednostavnošću plavog trapera kako bi stvorile zanimljivu igru tekstura. Jednostavna kombinacija džempera i komada od crne kože ili plavog trapera bit će jesenski ležerni favorit za opuštena druženja i dane kada želite izgledati dobro uz minimalno truda.

Objavu dijeli Gaïa (@gaialovmode)

Popularni crno-bijeli Zara džemper trenutno je rasprodan u većini njihovih dućana. U iščekivanju njegovog povratka na police Zara dućana i službenog online shopa, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih alternativa iz Zarine jesenske kolekcije koje donose jednako zanimljivu igru tekstura, trendi detalja i neuralnih boja.

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori