Svi nose ove čizme s biserima

Svake sezone, iz ponude high street brendova iskristalizira se nekoliko velikih modnih trendova, koje ubrzo počinjemo viđati posvuda. U slučaju Zare, gradskim ulicama ove jeseni dominiraju cool crne gležnjače, koje su dobile atraktivan update u vidu bisera.

Biserni detalji općenito vladaju cipelama ove sezone, a na popularnosti im je u značajnoj mjeri dao poznati dizajner cipela Stuart Weitzman. On je predstavio cijelu kolekciju cipela s biserima, koji su počeli krasiti pete i remenčiće njegovih sandala i salonki. Klasične forme tako je popratio ovaj vrući modni detalj, koji je za svoju novu kolekciju posudila i Zara.

Zara čizme s biserima

Vjerujemo kako ste ove čizme već počeli viđati na ulicama svojih gradova, a tome u prilog svakako govori i činjenica da su često rasprodane pa Zara svako malo obnavlja njihove zalihe. Riječ je konkretno o dva modela ravnih kožnih gležnjača s biserima, bikerskog duha. Oba su u stilu čizmica na vezanje, koje su zatim dodatno osigurane remenčićima s biserima. Dva trendi modela za bezbroj odjevnih kombinacija ove jeseni, a poželite li ih i vi, više o njima doznati možete u Zarinom web shopu, ovdje u slučaju prvog modela i ovdje u slučaju drugog.

Zara čizme s biserima

Zara2

Foto: Zara, Instagram

0