Zanosne vjenčanice brenda Royal Bride

Dan vjenčanja kao najvažniji dan u životu svake žene obilježva se na poseban način. Upravo Royal Bride mjesto je kojoj će svakoj ženi vjenčanje učiniti kao iz bajke i zajedno s mladom i njenim željama odabrati upravo onu vjenčanicu o kakvoj je sanjala još kao djevojčica. Već više od pet godina Royal Bride slovi za poželjnu destinaciju za odabir vjenčanica kojoj su povjerenje poklonile brojne sada već sretne i zadovoljne žene.

ivajerković4

Vjenčanice odlikuje ručna izrada od finijih prirodnih materijala što čini svaku vjenčanicu jedinstvenom i unikatnom. Individualan pristup svakoj ženi ono je što Royal Bride čini liderom na tržištu vjenčanica, jer osluškuje potrebe svake buduće mlade, a upravo zbog usluge i profesionalnosti na visokom nivou u svojoj knjizi utisaka danas je tu potpis bezbroj sretnih žena koje svoj dan iz snova nikada neće zaboraviti. Iva Jerković je zablistala u ovogodišnjoj kolekciji vjenčanica.

ivajerković3

Upravo Royal Bride tu je da svakoj mladoj dizajnira vjenčanicu po njenim željama i da ostvari sve njene snove. Iako i kod vjenčanica postoje aktualni trendovi u odabiru i kroju vjenčanice mlade ipak u ovom slučaju trebaju slijediti trend svog srca i svojih želja.

ivajerković2

Nakon što ste odabrali svoju vjenčanicu iz snova, vaš budući suprug može zablistati u odjelu po njegovoj želji i mjeri. Royal Black misli na potrebe suvremenog muškarca i nudi im uslugu šivanja odjela po mjeri, bilo poslovnih ili odijela za sve prigode. Riječ je o odijelima besprijekornog kroja, slim fit modela i vrlo pristupačnih cijena.

0