Za obožavateljice traženih Borboleta narukvica

Prvi concept store otvoren je u Parizu u prestižnoj ulici rue Saint-Honore. Colette je danas ‘benchmark’ za sve slične dućane diljem svijeta. Zahvaljujući Nicolas Concept Storeu i njihovoj filozofiji, koja urbanoj ženi na jednom mjestu nudi odličan izbor modnih brendova, Zagrepčanke imaju priliku uživati u ugodnom ambijentu i kupovati neke od ‘must have’ komada brendova Isabel Marant, Iro, Frame Denim, Golden Goose, Shourouk, Alexander Wang i još mnogih drugih.

nicolas

Osim svjetskih brendova, Nicolas Concept Store poznat je i po hrvatskom brendu ‘it’ narukvica Borboleta koje dolaze u kombinaciji srebrnih privjesaka s pozlatom i svilenih trakica svih boja te u posebnoj candy liniji, u kojoj su prepoznatljivi simboli – srce, zvijezda, djetelina, sidro i leptir – kreirani od šarenog pleksi materijala. Novost su predivne Borbolete s krilima i perima koje su dostupne u Nicolas Concept Storeu u obliku narukvica i ogrlica.

borboletanicolas (4)

Kako biste ostvarile svoj idealni ljetni outfit, iskoristite 10% popusta na kupovinu MasterCard i Maestro karticama od 10. do 30. svibnja!

borboleta

*(popust ne vrijedi za obročna plaćanja te za narudžbe putem web shopa)

0