YouTube kulerice čiji vlog pratimo

YouTube kulerice čiji vlog pratimo

Nakon vladavine velikih modnih kuća i dizajnera, moćnih modnih časopisa i omiljenih zvijezda s crvenog tepiha, u posljednjih nekoliko godina u modnoj industriji pojavila su se neka nova lica koja su nas, osim dobrim stilom, osvojila nekom u potpunosti novom, ali nama puno bližom perspektivom na novim i svima dostupnim platformama. Blogovi, Instagram, Tumblr, Facebook i YouTube postali su mjesta na kojima su se mladi kreativci različitih interesa lako mogli izraziti te kreirati i izložiti svoj originalni sadržaj. Jednako kao u svijetu šminke, hrane, glazbe i fitnesa, i u svijetu mode elitizam malih skupina i utjecajnih individualaca zamijenjen je novim zvijezdama koje su jednako dobrim stilom i simpatičnim pristupom skupljale sve više obožavatelja i zauzimale sve važnije mjesto u modnom svijetu.

Prije dvije godine, Maya Nilsen i Julia Dang, prijateljice iz Stockholma koje je povezivala velika strast prema modi, na nagovor prijatelja, svojim kanalom The Line Up postale su dio YouTube zajednice. Nakon dvije godine, gotovo 400 tisuće sljedbenika, više od 15 milijuna pogleda njihova 204 videa i nekoliko modnih nagrada, njihov uspjeh i utjecaj u modnome svijetu su neporecivi.

Maya i Julia, poput mnogih blogera, vlogera i Instagram zvijezda, dokazale su kako su za uspjeh dovoljni originalnost, kreativnost i puno uloženog truda. Njihova priča krenula je od ljubavi prema modi koja se reflektira u njihovim nepogrešivo dobrim stilovima. U moru različitih modnih blogera i vlogera Maya i Julia iza imena The Line Up istaknule su se svojom zanimljivom sjevernjačkom estetikom. Kao spoj istovremeno ležernog, sportskog, urbanog i trendi s minimalnim, klasičnim, sofisticiranim i ponekad seksipilnim, njihov je stil progovarao mlađoj generaciji koja je inspiraciju i savjete često tražila na društvenim mrežama i sličnim lako dostupnim i besplatnim platformama.

Iako su estetike njihovih stilova vrlo slične, razlike su ono što ih čini posebnima, a njihova međusobna komplementarnost i skladnost učinilo ih je uspješnima. Osim dobrog stila, kamera i pristupa internetu, sati i sati provedeni iza ekrana laptopa, bili su potrevni kako bi od tinejdžerica s odličnim stilom prerasle u YouTube zvijezde i utjecajne modne ikone novog doba.

Osim lookbookova i modnih savjeta, Maya i Julia na YouTube kanalu sa svojim sljedbenicima dijele i nezaboravne trenutke s brojnih putovanja, baš kao i, za njih, sasvim obične dane provedene u druženju s prijateljima, dok ih okružuju predivne ulice Stockholma koje su osim mjesta za zabavu postale i savršena pozadinom za njihove minimalističke, upravo sjevernjačkim stilom inspirirane, kombinacije.

Youtube kulerice: The Line Up

@juliaadang

Pronađite Juliju i Mayu na njihovim koloristički i estetski usklađenim Instagram profilima pod korisničkim imenima @juliaadang i @maya_nilsen koji su ujedno i savršena najava za ono što ovaj modno osvješteni dvojac svaki tjedan donosi na youtube.com/thelineupjm. Nove ideje, novi trendovi, nove kombinacije i novi zabavni trenuci iz ne tako običnog života dvije vrlo chic djevojke.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori