Vodimo vas na reviju brenda ELFS

Vodimo vas na reviju brenda ELFS

ELFS proljeće/ljeto 2017. kolekcija

Ovog četvrtka, 2. ožujka, na rasporedu je prva samostalna revija hrvatskog modnog brenda ELFS, na kojoj će dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić publici predstaviti svoju najnoviju kolekciju, namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2017.

U proljetnoj modnoj priči s ELFS potpisom objedinjene će biti i muška i ženska kolekcija, a koje još novosti pripremaju imali ste priliku pročitati ovdje. Živopisne boje, zanimljivi printevi i materijali, obilježit će ponudu hrvatskog modnog brenda za novu sezonu, s modelima odjeće i modnim dodacima koji će se moći nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama. U kolekciji također možemo očekivati ono po čemu su ELFS-i već godinama poznati; haljine od fine čipke, zabavne majice s autorskim printevima i ELFS sunčane naočale, a modni duo priču će dodatno začiniti sandalama i torbama te nakitom.

ELFS-i

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Pokrovitelji prve samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić, švedski brend FOREO, Nivea, Teta Violeta, Jana Kolagen Beauty, te svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj. Revija je također humanitarnog karaktera, pa se trenutno prikupljati donacije za rad udruge „RTL pomaže djeci” koja ove godine slavi deset godina djelovanja. Svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobivaju pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.

ELFS proljeće/ljeto 2017. kolekcija 2

ELFS-i su snage udružili i sa Socijalnom zadrugom Humana Nova iz Čakovca koja zapošljava osobe s invaliditetom i druge društveno isključene osobe u području proizvodnje i prerade tekstilnih proizvoda. Tako će zajedničkim snagama prezentirati komade iz nove kolekcije ELFS-a za proljeće/ljeto, realizirane zahvaljujući stručnim rukama djelatnika ove hvalevrijedne zadruge koju podupiru i uključuju u svoje aktivnosti više od 4 godine.

ELFS

Na prvu samostalnu ELFS reviju možete otići i vi! Odgovorite na naše pitanje ‘Koju su novost ELFS-i pripremili u svojoj novoj kolekciji?’, odgovor zajedno s podacima pošaljite na ifeellucky@journal.hr s predmetom emaila ELFS i osvojite dvije pozivnice za reviju. One vam također omogućuju da zavirite u backstage revije i iz prve ruke doživite posljednje pripreme za predstavljanje kolekcije. Sutra do kraja dana objavljujemo dobitnike.

Update: Dobitnice pozivnica za ELFS reviju su Karla Kardum i Lucija Jurenić. Čestitamo!

 

Foto: ELFS, Danijel Galić, PR

Učitati još
Zatvori