Vjenčanice s puf rukavima imaju veliki trenutak u svijetu vjenčanja
Vjenčanice s puf rukavima imaju veliki trenutak u svijetu vjenčanja

Vjenčanice s puf rukavima imaju veliki
trenutak u svijetu vjenčanja

Uz trend perlica, retro estetiku i velike mašne, u svijetu vjenčanja ponovno je aktualan atraktivan stil haljina koji mladenke obožavaju.

Riječ je o raskošnim puf rukavima koje ostavljaju WOW dojam, a najbolje izgledaju u spoju s pročišćenim krojevima i glatkim materijalima.

Puf rukavi pristaju svima

Puf rukave mnogi vežu s retro estetikom šezdesetih i osamdesetih godina, no u svijetu vjenčanja oni su pojam ultimativne ženstvenosti.

Dok svaki kroj vjenčanice ne pristaje nužno svima, puf rukavi laskav su način da “odvratite pažnju” pa svaka mladenka koju privlači ovakav stil, uz malo isprobavanja i istraživanja, može pronaći model za svoj veliki dan.

Dizajneri vjenčanica potrudili su se dizajnirati modele s puf rukavima u svim mogućim krojevima, a najpopularniji su – kratki.

Kratke vjenčanice s puf rukavima bile su pravi hit među mladenkama koje su imale vjenčanja kraljem 2022. godine, a predviđa se da će se trend pretočiti i na proljetna i ljetna vjenčanja koja su idealna za ovaj tip haljine, jer mladenki nisu potrebne bundice i ogrtači.

Ultraženstvena elegancija

Vjenčanice s puf rukavima izuzetno su ženstvene pa odlično pristaju uz frizure, nakit i cipele u romantičnom stilu, no kraći modeli mogu se nositi i uz tenisice i cool detalje poput retro sunčanih naočala i zanimljivih detalja u kosi.

Kad su dugačke vjenčanice u pitanju, puf rukavi najbolje izgledaju u spoju s profinjenim krojevima koji padaju uz tijelo te ravnim krojevima s visokim prorezom.

Hrvatski modni brend eNVy Room u svojoj najnovijoj kolekciji također je predstavio predivan model dugačke vjenčanice od delikatnog izvezenog materijala zbog kojih rukavi bogatog volumena izgledaju bajkovito.

Puf rukavi ne moraju biti u centru vjenčanja

Ako vam se sviđaju vjenčanice u ovom stilu, ali se bojite da bi mogli biti preupečatljivi, ne brinite. Možete odabrati sličan model s manjim puf rukavićima u bardot stilu ili jednostavno izabrati bolero koji će lažirati dojam puf rukava, a koji ćete moći skinuti kad to poželite.

Učitati još
Zatvori