Nova kolekcija najpopularnijeg brenda vjenčanica na Pinterestu

Nova kolekcija najpopularnijeg brenda
vjenčanica na Pinterestu

grace-loves-lace-2017-1

Australski brend Grace Loves Lace pokrenut je prije sedam godina, a ni sami nisu očekivali pompu koju je 2013. pokrenuo njihov model vjenčanice Hollie. S više od 2,5 milijuna ‘pinova’ proglašena je kao uvjerljivi pobjednik i najpopularnija vjenčanica na Pinterestu ikad, što je, naravno, automatski povisilo zanimanje za brend.

vjenčanice

To ne iznenađuje jer Pinterest je svakako platforma na svjetskoj razini na kojoj se u najvećoj mjeri pronalazi inspiracija za vjenčanja, preko uređenja i najsitnijih detalja prostora pa sve do frizure, manikure i onog najvažnijeg, idealne vjenčanice. Čak i ako ideal nikada ne bude pronađen.

vjenčanice

No Grace Loves Lace tom se idealu približio. Nakon inicijalnog uzleta, danas mladenke iz cijelog svijeta naručuju njihove ručno rađene delikatne čipkaste vjenčanice, a brend se ponosi novom formulom po kojoj kroji svoje modele. Boho, ali i klasične mladenke na njihovim stranicama pronalaze raj jer su materijali lepršavi, krojevi baš savršeni, a ni cijena nije pretjerana s obzirom na konkurenciju.

vjenčanice

Za 2017. godinu izbacili su kolekciju u kojoj se naglašavaju rukavi, a kao i do sada, svi su krojevi ravni, bez poznatog ‘puslica’ efekta i veoma graciozni zahvaljujući minuciozno vezenoj čipki. Tako možemo vidjeti eterični model sa zvonastim rukavima ili onaj sa spuštenim ramenima, a česti su detalj otvorena leđa koja zaokružuje delikatna čipka.

vjenčanice

Uvijek se pazi na savršeni pad vjenčanice i kroj po mjeri kako bi materijal prianjao, kretao se zajedno s mladenkom i lepršao u pravim trenucima. Uz duge rukave i vjenčanice na bretele, dovoljno je modela za svako godišnje doba.

vjenčanice

Uz vjenčanicu, brend na stranici odmah nudi i odgovarajući veo na odabir, a cijeli paket možete naručiti i u Hrvatsku želite li se zaista osjećati posebno na svoj veliki dan. Sve modele vjenčanica, kao i detalje o njima, možete naći na stranici Grace Loves Lace, a mi smo ovdje izdvojili neke od favorita.

vjenčanice

vjenčanice

vjenčanice

vjenčanice

vjenčanice

Foto: Grace Loves Lace

Učitati još
Zatvori