Elegantne torbe za svaku poslovnu ženu

Elegantne torbe za svaku poslovnu ženu

Poslovne Viva's torbe

Rujan je mjesec koji označava povratak u školske klupe, kao i na posao. A slovenski brend Viva’s pripremio je jedno praktično modno rješenje za sve zaposlene žene koje su stalno u pokretu.

Linija kožnih Viva’s poslovnih torbi idealna je za prve jesenske dane provedene u uredu, pogotovo nakon dugog godišnjeg odmora provedenog na moru. U središtu ove modne priče nalazi se vizija o uspješnoj i modernoj ženi koja zna što želi u životu i sa samopouzdanjem pokazuje to svijetu. Ona voli posao koji radi i većinu radnog vremena provodi u uredu. Upravo za nju osmišljena je savršena kolekcija svakodnevnih poslovnih torbi koje će svim ženama postati najbolja pratnja na putu za posao.

IMG_2821

Poslovne Viva’s torbe

Svaka torba izrađena je od kvalitetne talijanske kože, bojane na biljnoj bazi. Takva koža ima prirodan miris, izgled i osjet pod rukama. Male nesavršenosti koje sadrži čine ju jedinstvenom i autentične estetike. Također, mnogo je izdržljivija od većine sintetičkih materijala, pa zato može trajati godinama. Minimalistički dizajn s pročišćenim linijama krasi i ove torbe, koje dolaze u limitiranom izdanju.

Sve o ovoj kolekciji doznajte na stranici brenda Viva’s.

IMG_2813

IMG_2769

IMG_2755

IMG_2735

IMG_2799

 

Poslovne Viva's torbe

Učitati još
Zatvori