Najljepši vintage komadi za minimalistice

Najljepši vintage komadi za minimalistice

Bonsergent Studio (1)

Ova modna internet platforma okuplja modele iz snova svake moderne minimalistice. Brend ima sjedište u Parizu, postoji tek nekoliko mjeseci, a okuplja najljepše vintage komade koji odgovaraju današnjim trendovima. Francuz Ben i Argentinac Cristian proputovali su brojne gradove, kao stilist i ‘visual mercandiser’, te sada stoje iza imena Bonsergent Studio. Ovaj modni projekt već su popratili svjetski mediji, s razlogom. Naime, Bonsergent donosi dizajnerske vintage komade s potpisom velikih imena koji su minimalističkog kroja te će kao takvi osvojiti mnoge žene koje preferiraju pročišćen stil, arhitektonske krojeve, dobar staromodan jeans i bazične boje.

Bonsergent Studio (6)

Osim odjeće – kaputa, hlača i pletiva, ova stranica donosi i divne modne dodatke, kao što su cipele koje odgovaraju posljednjem trendu kockastih potpetica, te maxi, minimalističke naušnice. Torbe zanimljivog dizajnerskog rješenja također su u ponudi, a s obzirom da su neki komadi s potpisom Kenza, Givenchyja, Cacharela i Lanvina, cijene nisu toliko iznenađujuće. ‘No name’ komadi nešto su povoljniji i oni u koje se isplati uložiti.

To dokazuje i činjenica kako se sve prodaje brzinom svjetlosti, tako su noviteti već skoro svi redom rasprodani. Bonsergent Studio možete pratiti i putem njihovog Instagram profila @bonsergentstudio.

Bonsergent Studio (5)

Bonsergent Studio (9)

Bonsergent Studio (10)

Bonsergent Studio (11)

Bonsergent Studio (8)

Bonsergent Studio (4)

Bonsergent Studio (12)

Bonsergent Studio (7)

Bonsergent Studio (4)

Bonsergent Studio (2)

Učitati još
Zatvori