Nina Badrić ambasadorica je nove kampanje Dodić Diamonds, koja slavi autentičnost, glamur i tradiciju
Nina Badrić ambasadorica je nove kampanje Dodić Diamonds, koja slavi autentičnost, glamur i tradiciju

Nina Badrić ambasadorica je nove kampanje Dodić Diamonds, koja slavi autentičnost, glamur i tradiciju

Kada govorimo o modi i stilu, mogli bismo olako zaključiti kako imati stila znači pratiti trendove. Stil je puno više od odjevnih komada koje biramo, on je naš osobni izričaj, način vizualne komunikacije koji puno govori o nama. Da biste imali stila, potrebno je pronaći modne detalje koji vam odgovaraju i imaju priču. Modni dodaci su najvažniji detalj kod odabranog outfita, a dugoročno ulaganje u kvalitetne modne detalje će vaš modni izričaj učiniti posebnim.

Aria zlatna ogrlica s dijamantima
Venus zlatne naušnice s dijamantima

Upravo zbog toga, biramo nakit iz poznate zlatarne Dodić. Ona je sinonim za dugoročnu kvalitetu i tradiciju. Riječ je o uspješnoj obiteljskoj priči koja traje već 3 generacije i neprekidno raste. Zanimljivo je kako je i najmlađa generacija obitelji Dodić uključena u obiteljski biznis. Dvojica braće, Franjo i Filip, mladi su i inovativni poduzetnici koji polako preuzimaju kormilo nad vrhunskim obiteljskim poslom.

Osobito su se specijalizirali za dijamante, a dokaz tome su i diplome s prestižnih instituta za procjenu dijamanata. Naime, općepoznato je kako su dijamanti omiljeni modni ukras koji nikada ne izlazi iz mode. Dugi niz godina su dijamanti statusni simbol, znak ljubavi, savršeno odražavaju žensku osobnost i modni su dodatak koji će savršeno ukrasiti svaki modni outfit.

Zlatarna Dodić ima šarolik izbor dijamanata i nakita, prilagođen svakom budžetu, a koliko je njihov nakit poznat, dokazuje i činjenica nove kampanje u kojoj im je zaštitno lice hrvatska glazbena i modna diva, Nina Badrić. Nina je oličenje gracioznosti, suptilnog glamura i posebne profinjenosti. Idealno je lice za nakit koji slavi kvalitetu i tradiciju već dugi niz godina. Stoga smo napravili intervju s našom glazbenom divom i postavili joj ključna pitanja o životu, modi i estetici.

Uspješna ste glazbenica iza koje stoje velika postignuća i brojne nagrade. Kada se okrenete iza sebe, koliko je teško bilo doći do faze u kojoj ste sada?

Put je bio dug i nimalo lak. No, isplatio se svaki tren jer sam odmalena ovisna o glazbi pa druga opcija nije ni dolazila u obzir. Samo mi je bilo važno da pjevam, pišem i stvaram. Sve drugo kao što je slava koja ide uz moju profesiju nije me nikada dotakla. Čvrsto sam uvijek bila s obje noge na zemlji, a još uvijek sam ovisna o svakom tonu i koncertima. Kada završim koncert dođe mi da se spustim među publiku i zagrlim i izljubim sve ljude. Obožavam svoj posao i smatram se sretnom ženom.

Kao glazbenica koja je često na sceni, koliko vremena izdvajate na odabir modnih komada i dodataka?

Ponekad se spremim za 10 minuta, a ponekad mi ni čitav dan nije dovoljan. Zato se pripremim unaprijed i složim kombinacije za sve prilike te ih samo nadopunjavam modnim dodacima.

Smatraju vas jednom od ikona stila, posebne i profinjene estetike. Koje biste modne detalje posebno izdvojili bez kojih ne izlazite na pozornicu?

Iznad svega pažnju polažem na frizuru i make up. Onda je tu većinom odabir haljine ako su koncerti u dvoranama, a ako je malo opušteniji nastup odlično se osjećam u odijelima. Mada ja sebe najviše volim u trapericama i tenisicama pa gledam kako da i to ukomponiram na pozornici.

Primijetili smo kako često nosite nakit, a sada ste i zaštitno lice Dodić Diamonds. Što vam nakit predstavlja i na koji način ga birate? Bez kojeg komada ne možete zamisliti dnevni outfit?

Ponosna sam na ovu divnu kampanju, a iznad svega mi je veliki kompliment što su odabrali upravo mene za svoje zaštitno lice. Spojili smo se savršeno, a ne moram vam niti reći koliko sam zaljubljena u njihov nakit. Njihov kupac sam odavno, a sada i ponosna ambasadorica.

Koji biste komad nakita izdvojili kao najdraži i zašto?

Dijamantni prsten je nešto što niti jedna žena ne bi odbila.

Kada ste si priuštili prvi dijamant i kako je to izgledalo?

Davnih dana kada sam zaradila prve novce samu sebe sam počastila malim dijamantom na ogrlici. Ona me podsjeća na period samih početaka kad sam tek sanjala da ću postati ovo sto sam danas.

Comet zlatni prsten s dijamantima
Nyx prsten platina s dijamantom

Što biste poručili mladima koji tek počinju graditi karijeru u glazbenom svijetu?

Svatko mora pronaći svoj put. Moj put ne mora biti primjer drugima, no ono što sigurno znam je da ako te je Bog stvorio da stojiš pred ljudima i donosiš im radost ništa te neće spriječiti na tom putu.

Ariel zlatna narukvica s dijamantima
Atlas zlatna ogrlica s dijamantima
Aurora zlatna narukvica s dijamantima
Nova zlatne naušnice s dijamantima
Leda zlatne naušnice s dijamantima
Atlas zlatna ogrlica s dijamantima

Kreativni koncept kampanje: Bruketa & Žinić & Grey i Jelena Balić

Fotografija vizuala: Jelena Balić

Frizura: Mijo Majhen

Make up: Saša Joković

Kostimograf: Ivan Friščić

Učitati još
Zatvori