Po uzoru na H&M, Zara ove sezone predstavlja svoju ekskluzivnu dizajnersku suradnju

Po uzoru na H&M, Zara ove sezone predstavlja svoju ekskluzivnu dizajnersku suradnju

U posljednjem desetljeću, švedski modni div H&M postao je poznat po svojim suradnjama s najpoznatijim i najcool dizajnerskim imenima današnjice, pružajući nam na taj način lakši – i povoljniji – pristup odjevnim komadima i modnim dodacima s high end potpisom.

To ipak nije bio čest slučaj kod španjolske Zare, no sve će se promijeniti ovog rujna, kada Zara i službeno ulazi u svijet high end i high street suradnji.

Na ovom projektu, Zara je snage udružila s brendom Kassl Editions, nizozemskim dizajnerskim kolektivom osnovanim 2018., koji je u kratkih nekoliko godina postao renomiran u svijetu po svojim odjevnim komadima izuzetnih silueta i vrhunske kvalitete. Kassl Editions kolekcije kreirane su ‘od stvarnih ljudi za stvarne ljude’, pa se njihovi krojevi lako prilagođavaju baš svakome te nadilaze ideje osobnih stilova, era, žanrova i generacija.

Kolekcija koju su kreirali sa Zarom, otkrivaju, dodatno će demokratizirati njihov dizajn i učiniti ga dostupnijim još široj publici. Budući da su poznati po jaknama i kaputima te svojoj luksuznoj i pufastoj Pillow torbi, slične komade zastupat će i Zarina kolekcija, koja u prodaju stiže 12. rujna, i to isključivo online u limitiranoj količini.

Kassl Editions x Zara Home

Paralelno s ovom kolekcijom, Kassl Editions kreirao je još jednu za Zaru Home. Ona će biti dostupna u fizičkim trgovinama i webshopu brenda od 12. rujna, a predstavljena će biti na Salone del Mobile 2021 ovih dana u Milanu.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori