Zarine salonke u kojima sigurno nećete proći nezamijećeno
Zarine salonke u kojima sigurno nećete proći nezamijećeno

Zarine salonke u kojima sigurno
nećete proći nezamijećeno

Salonka je neizostavni artikl ženske garderobe jer je u isto vrijeme elegantna i sexy. Možemo je nositi u različitim prigodama – od jeansa do odijela. Osim toga to je vječni komad koji ne izlazi iz mode i možemo ga nositi s 25 i s 50. Ne čudi zato da smo često u potražnji za novim salonkama koje će biti ipak malo drugačije od onih klasičnih crnih koje već imamo u ormaru. Zara se iz tog razloga svake sezone trudi izbaciti neke salonke koje će biti hit i za kojima će žene poludjeti. U posljednjih godinu dana tako su napravili vjerne kopije popularnih Mach & Mach salonki te svjetski poznatih Manolo Blahnik. Danas su nam za oko zapele Zara salonke od brušene kože koje dolaze u klasičnoj crnoj i interesantnoj fuksija boji.

Zara salonke koje će podići svaku modnu kombinaciju

Listajući nove komade na Zarinoj aplikaciji prst nam je zastao na cipelama u boji fuksije s cvjetnim detaljima. Cipele koje su sve samo ne neprimjetne, odmah smo odlučile bolje proučiti. Zara salonke ne samo da su atraktivne, već su i kvalitetne jer se radi o 100% kozjoj koži. Znamo da je Zara sve više sklona poliesterima i teško se pronalaze proizvodi od prirodnih materijala, ali ove cipele možemo reći da pripadaju kvalitetnijem dijelu kolekcije za koje bismo izdvojili malo veći budžet od prosječnih Zarinih cipela.

Ovaj komad obuće je jedan od onih za koji znate da kad ga stavite na obične traperice i košulju, izgledat ćete wow! Ponajviše zbog izbora boje koja osvaja na prvu, ali i zbog cvjetnih aplikacija koje ih oplemenjuju. Ako niste raspoloženi za malo svježije boje kao što je ova fuksija, isti model možete pronaći u crnoj. Idealna boja za žene koje su prava klasika i koje ne vole previše eksperimentirati, ali koje vole kvalitetu i eleganciju.

Ne znamo jeste li žena koja je više ljubitelj vrtoglavih potpetica ili nižih peta uz koje ste sigurni da nećete imati bolove u stopalima cijeli idući dan. Mi smo u klubu onih što su privrženiji stabilnosti i udobnosti. Zato nas je malo razočarala visina potpetice od 9.5 cm. Voljeli bismo da je cipela dostupna u nešto nižoj petoj, ali na stranu toga izgleda nam udobno. Za one hrabre i odvažne čini nam se da visina potpetice neće biti nikakav problem. Cipele su za sada dostupne u svim veličinama, ali možda ne zadugo pa požurite po svoje.

U nastavku vam donosimo detaljniji uvid u Zarinu salonku sa svih strana i iz svake perspektive.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori