Nova Zara kolekcija za jesen je neodoljiva, a mi izdvajamo najljepše komade
Nova Zara kolekcija za jesen je neodoljiva, a mi izdvajamo najljepše komade

Nova Zara kolekcija za jesen je neodoljiva, a
mi izdvajamo najljepše komade

Općepoznato je kako jedva čekamo nove Zara kolekcije. Naime, riječ je o brendu koji vrlo brzo usvaja modne trendove i izbacuje ih na tjednoj bazi. Bliži nam se jesen, a to znači kako trebamo uložiti u novu garderobu. Što će se nositi ove jeseni, saznat ćete u tekstu, ali modni naglasak ove godine je na bojama i uzorcima. Popularni leopard, zebra, pariško plava boja i color blocking kombinacije. Ženska odijela u boji su također veliki hit, a na njih idu detalji u vidu perja. Veselimo se razigranoj jeseni i vibrantnim outfitima.

Zara nova kolekcija je u znaku odvažnih kombinacija

Dugo smo se nalazili u eri minimalizma i imamo dojam kako se na velika vrata vraćaju razigrane kombinacije. Sigurno se svi sjećamo streetstyle fotki iz 2013. i 2012. godine kada su se nosile glomazne ogrlice, šarene marame, razni uzorci i boje. Imamo dojam kako se ponovno vraćamo u eru hrabrih kombinacija i moramo priznati kako se veselimo. Zara je dobila novu kolekciju, a nama su neki komadi posebno ‘zapeli za oko’. Izdvojili bismo ženska odijela u boji kao ultimativni komad ove jeseni. No, nije riječ o klasičnim odijelima, nego imaju detalje u vidu perja.

Osim toga, ove jeseni saten je potpuni hit, a satinirani komadi must have. Loaferice, čizme na platformu, oversized blejzeri i majice na pruge su također dio nove kolekcije. Kako ćete kombinirati komade ostaje na vama, ali uvijek se možete inspirirati u našoj Style inspiracija rubrici. Karirani uzorak, preppy estetika i dječački look će sigurno obilježiti ovu jesen pa predlažemo da uložite u neke od tih komada. Nije potrebno slijepo slijediti trendove, već postojeće ukomponirati u vlastiti stil. Na kraju dana najvažnije je da se sami dobro osjećate u vlastitim komadima. No, naglasak ove jeseni je na hrabrim kombinacijama, stoga opustite se i koketirajte s modom na pravi način.

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori