Komadi iz Zare koje već danas možete uloviti na sniženju
Komadi iz Zare koje već danas možete uloviti na sniženju

Komadi iz Zare koje već danas
možete uloviti na sniženju

Zima je godišnje doba u kojem je potrebno uložiti u kvalitetne odjevne predmete kako biste imali slojevite i tople kombinacije. Osim toga, do kraja godine čekaju nas broji eventi, praznici i ostali događaji za koje se potrebno posebno dotjerati.

Možemo reći kako nas u modnom smislu čeka najzahtjevnije razdoblje. Da biste imali stylish outfite potrebno se dobro organizirati i ne ulagati u trendi komade koje ćete pretplatiti i nositi samo jednu večer. Upravo zbog toga smo izdvojili najljepše komade iz Zare koji su već sada na sniženju.

Zara Cool komadi koji će se uklopiti na sve

Statement komadi su polazna baza svake dobre kombinacije. Zimi bismo posebno istaknuli kvalitetnu jaknu bez koje ne možemo zamisliti hladne dne. Ove sezone osobito su popularne puffer jakne o kojima smo već pisali, a Zara na sniženju već sada ima dobar izbor.

Osim toga, topli puloveri i kvalitetne hlače su također komadi koje morate imati. Zima je u znaku evenata, a svjetlucavi detalji su popularniji nego ikad prije. Zara na sniženju ima u ponudi svjetlucavi kombinezon koji ćete poželjeti imati odmah.

Od ostalih komada, možemo izdvojili natkošulje, mini torbice i elegantne cipele za večernji look. Kada govorimo o večernjem looku, ove sezone u modi je sve. Preporuka je poigrati se bojama i uzorcima i tako stvoriti cool kombinacije. Za one vjerne minimalizmu u modi su uvijek i zagasiti tonovi koje možete osvježiti nekim detaljem u boji. U nastavku izdvajamo 15 najljepših komada s trenutnog sniženja u Zari.

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori