Back to school: Zarina nova kolekcija prepuna je kul komada za novu školsku godinu
Back to school: Zarina nova kolekcija prepuna je kul komada za novu školsku godinu

Back to school: Zarina nova kolekcija prepuna je kul komada za novu školsku godinu

Kada se ljeta polako približavaju kraju, a zrak postaje svježiji, znak je da se približava povratak u školske klupe. Vrijeme je da osvježimo ormariće svojih mališana i pripremimo ih za novu avanturu koja je pred njima – povratak u školu! Ali ne brinite, jer povratak u školu ne mora biti dosadan – upravo suprotno! Tu je čarolija u odabiru šarenih, zabavnih i funkcionalnih dječjih odjevnih predmeta koji će potaknuti maštu vaših malih modnih znalaca.

Kada je riječ o odabiru dječje odjeće za povratak u školu, praktičnost i stil idu ruku pod ruku. Djeca se vole osjećati udobno i slobodno tijekom svojih školskih aktivnosti, ali također žele izraziti svoju osobnost kroz odabir odjeće. Srećom, danas postoje brojne opcije koje zadovoljavaju oba kriterija. Zara se potrudila da nam svojom novom kolekcijom omogući što lakši školski shopping, a mi smo izdvojili komade koji će vaše mališane poslati u nove školske pobjede!

Plis, pletivo i prugice za trendy povratak u školu

Za male modne ikone koje vole školske uniforme i pletivo, Zara dječja kolekcija krije mnoštvo pletenih odjevnih komada i klasičnih američkih uniformi koje će dodati dašak čarolije u svaki školski dan. Mali avanturisti će zavoljeti trendy široke traperice koje će im omogućiti slobodno trčkarati po školskom dvorištu, dok će udobne i mekane majice s prugicama ili zabavnim porukama dodati dozu smijeha u svaki razred. Za lijene klince, tu su basic majice i trenirka kompleti za brz i lagan izlazak iz kuće.

Kada je vrijeme za formalne prigode, poput školskih priredbi ili posebnih događaja, tu su pletene haljine, plisirane suknje te šarmantne bluze za djevojčice, i elegantne košulje s prigodnim hlačicama i sakoom za dječake. Zara je također izbacila razne modele koledžica koji se izvrsno kombiniraju u formalnom outfitu. I ne zaboravimo na tople i mekane jakne ili kapute koji će ih zaštiti od hladnijih dana u školi.

Za roditelje koji preferiraju održivu modu, tu je sve veći izbor ekološki prihvatljive odjeće koja se izrađuje od 100% pamuka. Ova odjeća je često vrlo udobna i prijateljska prema osjetljivoj dječjoj koži.

Osim odjeće, u Zara dućanima mogu se pronaći raznovrsne i uzbudljive školske torbe i pernice za svaki stil i preferansu. Od klasičnih platnenih do formalnih kožnih ili razigranih Micky mouse printova. Za svakoga ponešto!

Pletivo za nove školske pobjede

zara kids

Školski outfit na američki način

Elegancija na prvi dan škole

Svježi i kišovit školski dan

Prugice su uvijek IN

Ležerno i toplo za dinamičan dan

Sofisticirano i profinjeno

Prugice u sportskom điru

Neutralni tonovi za svaki dan

Dan u pokretu

Ležerno i slojevito

Kombinacija za svako vrijeme ili nevrijeme

Svečana prigoda zahtjeva svečanu kombinaciju

No, bez obzira na stil koji odaberete za svoje mališane, važno je da ih uključite u proces odabira odjeće za povratak u školu. Dopustite im da izraze svoje želje i preferencije, jer je odijevanje izraz individualnosti i samopouzdanja. Povratak u školu ne mora biti samo obavezna stvar, već prilika da slavimo kreativnost i raznolikost koja čini svakog djeteta posebnim.

Tako da, pripremite se za nezaboravnu avanturu povratka u školu s čarobnim izborom dječje odjeće koja će oduševiti vaše mališane i pripremiti ih za uspješan i sretan školski početak. Jer kada se osjećamo dobro u svojoj koži i svojoj odjeći, svaki dan može postati nezaboravno putovanje puno smijeha, igre i novih spoznaja.

FOTO: Zara

Učitati još
Zatvori