Najpoželjniji lookovi iz Zalando kolekcije koji će vas osvojiti na prvu
Najpoželjniji lookovi iz Zalando kolekcije koji će vas osvojiti na prvu

Najpoželjniji lookovi iz Zalando kolekcije
koji će vas osvojiti na prvu

Zalando, vodeća europska modna i lifestyle platforma, objavila je novu kampanju ‘PORTRETI NOVE GENERACIJE’. Kampanja predstavlja najpoželjnije lookove iz Zalando Designer kolekcije, stilizirane od strane inspirativne skupine umjetnika i kreativaca.

Nova suradnja rezultirala je svježim idejama i odvažno stiliziranim lookovima. Pariški stilist Edem Dossou okupio je svoje bliske prijatelje, fotografa Justina Frencha, konzultanticu Laurence Kleinknecht, kasting redateljicu i DJ-icu Dourane te modela i pjevačicu Melissu Bon, s namjerom da predstavi njihove jedinstvene individualne stilove kroz najnoviju Zalando Designer ponudu.

Nova generacija mode utjelovljena je u klasičnom stilu školskih godišnjaka, sa stiliziranim lookovima nekih od najvećih dizajnerskih brendova dostupnih na Zalando platformi danas, uključujući: 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh i Vivienne Westwood.

U kampanji su istaknuti individualni i grupni portreti, iz objektiva fotografa Justina Frencha, stilizirani od strane Edema Dossoua u produkciji Kitten Productions. Kampanja će biti objavljena na Zalando webu i kanalima na društvenim mrežama, sve do 2. listopada, 2022.

Zalando Designer kategorija odredište je vrhunske modne inspiracije na kojem kupci mogu pronaći etablirane i nove brendove. Designer ponuda uključuje dizajnerske brendove kao što su: Missoni, Erdem, gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel i MM6, Victoria Beckham, Proenza Schouler i Roksanda. Zalando Designer nudi izbor, kako kupcima tako i brendovima, istovremeno radeći na unaprjeđenju održivosti, raznolikosti i uključivosti.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori