Black Friday je idealna prilika za kupovinu zimskih kaputa

Black Friday je idealna prilika za
kupovinu zimskih kaputa

Dora Barker

Božićno doba sve nam je bliže, a adventska atmosfera sve više je u zraku i čini se kao da svi pomalo jedva čekamo početak blagdana. Prosinac je već tradicionalno ne samo mjesec blagdanskih svečanosti, već i one uobičajene shopping groznice koja preko noći zavlada gradskim ulicama i koridorima shopping centara. I dok neki u cijeloj toj gunguli također uspijevaju pronaći magiju, nekima je ona jednostavno pretjerana i shopping ipak vole obavljati u nekim mirnijim i kontroliranijim uvjetima.

A ako slušamo stručnjake, ove je godine kupovinu ionako bolje obaviti ranije od uobičajenog i na vrijeme se pobrinuti da nam svi željeni komadi ne izmaknu iz ruke.

Lidija Lešić

Prilika za dobar shopping zimskih kaputa stiže nam već ovog tjedna

Kao što sigurno već dobro znate, bliži se najveći i najrelevantniji shopping praznik u godini – Black Friday! Ove godine za njega je rezerviran petak, 26. studeni, a u slučaju mnogih brendova i webshopova, on će se protegnuti i na mnogo dulji period od jednog dana – u nekim slučajevima čak i na cijeli tjedan. To nam daje dovoljno vremena i prostora da isplaniramo osvježenje svoje zimske garderobe i da komade za nju naposljetku i kupimo po super Black Friday cijenama koje su najčešće bitno niže od uobičajenih.

Barbara Repe

Zalando organizira Black Friday tjedan sa sjajnom selekcijom zimskih kaputa

A svoj Black Friday tjedan organizira i poznati webshop Zalando, Zalando, vodeća europska internetska modna i lifestyle platforma koja je ovog ljeta stigla u Hrvatsku! Na Zalandu nas očekuje čitav tjedan najboljih akcija koje možete zamisliti i kojima će, iskreno rečeno, čak biti teško odoljeti.

Marko Medić

Black Friday na Zalandu mogli biste iskoristiti upravo za kupovinu novog savršenog zimskog kaputa, na kojem će se bazirati većina naših kombinacija za najhladnije dane. Mi vam donosimo izbor sjajnih kaputa koje ćemo loviti na Zalando Black Friday popustima, a ondje vas očekuje ne samo dobar, već i siguran, jednostavan, brz i kvalitetan shopping. što vam mogu potvrditi svi prijatelji, poznanici i članovi obitelji koji su dosad naručivali na Zalandu.

Ana Josipović

Sjajno iskustvo shoppinga na Zalandu

Ako se još uvijek niste počastili kupovinom na Zalandu, možda je upravo Black Friday idealna prilika da to učinite. Već sada možete dobiti mali sneak peek onog što će se naći na Zalando Black Friday popustima i početi planirati listu komada/poklona koje planirate naručiti.

Bilo da obnavljate vlastitu garderobu ili birate božićni poklon za blisku si osobu, Zalando će se pobrinuti za sjajno iskustvo vašeg shoppinga.

Dora Barker

Kako biste naručili, potrebno je obaviti svega nekoliko jednostavnih koraka, a nakon toga dobivate broj uz koji možete pratiti isporuku svoje pošiljke u stvarnom vremenu. Ako ste pogriješili ili se predomislili nakon izrade narudžbe, istu možete i otkazati ukoliko pošiljka još nije zapakirana.

Prilikom narudžbe možete odabrati dostavu pošiljke na kućnu adresu, u poštanski ured ili paketomat, a najbolje od svega je da su standardna dostava i povrati baš uvijek besplatni.

Foto: Zalando

Učitati još
Zatvori