Sutra gledamo Zagreb Fashion Destination online revije

Sutra gledamo Zagreb Fashion
Destination online revije

Zagreb Fashion Destination 2020.

Ovo je neobično vrijeme. Svaki dan predstavlja nove izazove i bez obzira koji posao je u pitanju, stvari su se zakomplicirale. Makar se većina ljudi osjeća nesigurno, a glavni razlog tome je upravo svakodnevna neizvjesnost, kreativci koji se kriju iza već svima dobro poznatog – Zagreb Fashion Destinationa, pripremili su projekt naziva ZFD 2020 ONLINE. Točnije, 17. studenog 2020. u 20 sati, na službenom Youtube kanalu ZFD-a, imat ćete priliku pogledati revije iz udobnosti vlastitog doma.

Zagreb Fashion Destination u online izdanju

Vođeni mišlju kako nikada ne treba prestati stvarati, ujedinili su se kako bi pokazali da je ovo vrijeme kada ne treba odustati i kako moda – uvijek živi. Bez obzira na određene teškoće, veličanstvenih 10, predstavilo je svoje nove kolekcije, a modeli su imali vrlo zanimljivu ulogu. Grad Zagreb, bio je njihova modna pista. Svaka ulica, svaka zgrada oštećena potresom, svaki prolaznik, tramvaj, učinili su kulisu jednostavno savršenom i osobito živom jer iza svake pukotine stoji priča koja je duboko utkana u svaku poru Zagreba.

JET LAG BY JASMINA ARNAUTOVIĆ, ANIMA M BY MIRNA POSAVČEVIĆ, DESIGN BY IVANA CVRLJE, MARTINA HERAK, No7 BY ŠIME KOVAČEVIĆ, CALLEGARI – TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA, DORA BY DORA RUBIĆ, IDENTITY BY IGOR ĐUGA, ANOVI BY IVONA GLAVAŠ i SANI DESIGN BY ĐINA GRBIN, predstavili su svoje nove kolekcije na kojima su radili s puno truda i posebnom pažnjom, možda najvećom do sada.

„U ovom trenutku, dok svijet prevladava globalnu krizu uzrokovanu pandemijom, a grad Zagreb sanira oštećenja nakon razornog potresa, razmišljali smo kako dati svoj doprinos ublažavanju posljedica ove bolesti i odlučili nastaviti aktivno podržavati našu modnu zajednicu na socijalnoj i ekonomskoj razini. To je naš odgovor na Covid-19. Hodamo za Zagreb“ – dodaje Tonči Šundov, organizator i producent ZFD-a.

Za divne frizure modela, zaslužan je L’Oreal Hair Service, a šminku potpisuje CALLEGARI talijanska škola mode i dizajna. Također, djevojke su hodale u obući brendova Hogl i Mephisto, a suorganizator čitave manifestacije je Grad Zagreb. 17. studeni, datum je kada se trebate udobno smjestiti i uživati u modnoj online čaroliji, koja u novonastaloj situaciji, prikazuje trud i ljubav prema onome što svaki od dizajnera predstavlja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori