Koliko su samo cool ovi sweatshirti srpskog brenda?

Koliko su samo cool ovi
sweatshirti srpskog brenda?

Srpska dizajnerica Aida Jokanović izbacila je svoju zimsku kolekciju brenda Wholly. Sweatshirti u najnovijoj kolekciji dolaze u ledenoj plavoj i toploj narančastoj boji s izrezima srca, pahuljice i balona na prsima.

Wholly ima priču koja nas potiče na dublje razmišljanje

Priča ovog brenda kreće 2016. i to na jedan vrlo neobičan i dirljiv način. Wholly je nastao kao poklon dizajnerice njenoj kumi u visokoj trudnoći dok je razmišljala kakva će biti kćer koja ostaje iza nje. Ta riječ „iza“ ključna je za Wholly jer upravo je zbog promišljanja o tome što u životu treba ostaviti iza sebe, kao i činjenice da nije sve uvijek ispred nas, Aida izradila bijelu tuniku s ručno iscrtanim balonom na leđima. Smatrala je da postoji ono nešto iza nas što treba istražiti, ali i da svakoj ženi treba vjetar u leđa. Taj vjetar predstavljaju njeni motivi na leđima odjeće koju dizajnira. Osim toga tunike, s kojima je krenula, namjerno su bile muškoga kroja jer njena je filozofija da smo svi satkani i od muške i od ženske energije koju treba znati samo izbalansirati.

Nakon pet godina, s više od 35 motiva u više od 10 različitih boja, došlo je vrijeme i za motive ispred nas. Možda je pet godina bilo dovoljno da istražimo ponešto što je iza i napokon ugledamo to i ispred sebe.

Foto: Instagram (Wholly)

Učitati još
Zatvori