Jedan klik vas dijeli od predobrih Black Friday popusta na odjeću i modne dodatke

Jedan klik vas dijeli od predobrih Black Friday popusta na odjeću i modne dodatke

Svi obožavatelji shoppinga, a posebno onog uz znatne popuste, krajem mjeseca studenog su posebno veseli i uzbuđeni. Zašto? Pa zbog Crnog petka, naravno. Svakog četvrtog petka u 11. mjesecu, samo dan nakon američkog praznika Dana zahvalnosti, vrijeme je da se pohita u omiljene fizičke, ali i one virtualne dućane s odjećom, obućom i drugim artiklima koje nas raduju ili su nam prijeko potrebni. Crni petak pruža savršenu priliku da napokon kupimo nešto što nam je odavno zapelo za oko, ali nam je zbog visoke cijene možda bilo nedostižno.

Klikom do novog dućana i još boljih popusta

Zbog gužvi i meteža koji zbog brojnih popusta tih dana nastaju u trgovinama i trgovačkim centrima mnogi od nas radije biraju kupnju preko interneta koja nas trenutno spašava i od epidemioloških mjera, ali i lošijih vremenskih uvjeta. Jednostavno – kupnja bez stresa i gubljenja dragocjenog vremena ispred garderoba i blagajni.

Kod kuće nas samo par klikova dijeli od virtualnog ulaska u brojne modne trgovine koji su svi od reda pripremili atraktivnu ponudu povodom Black Fridaya. Cjelokupnu ponudu odjevnih komada i obuće omiljenih brandova poput Zare, Manga, H&M-a, Adidasa, Timberlanda ili Tommyja Hilfigera možemo pretražiti u samo nekoliko desetaka minuta, dok nam modne platforme specijalizirane za online kupnju poput About You ili Glami, te među njima i najbrže rastući Zalando.hr, odmah donose popuste na brojne artikle koje možemo pronaći na jednom mjestu.

Osim odličnih popusta i jednostavnog načina pretraživanja te odabira točno onog što želimo i trebamo, virtualni dućani nam često nude i besplatnu dostavu, ali i mogućnost jednostavnog i besplatnog povrata artikala koji nam se ipak nisu svidjeli ili nam iz bilo kojeg drugog razloga nisu odgovarali.

Napunimo košaricu, dočekajmo Black Friday 2021. spremni

Za Black Friday se treba dobro pripremiti, a ono što nam je prijeko potrebno je – brzina. Velika brzina interneta i kompjuter koji neće zakazati kada ćemo ga najviše trebati, brzi pokreti mišem, brzo pretraživanje bezbroj stranica s bezbroj proizvoda, brzina na virtualnoj blagajni jer artikala će svake minute biti sve manje i manje…

Za taj famozni dan se treba pripremiti kao da se spremamo za neko važno natjecanje jer uistinu ćemo se i natjecati s mnoštvom drugih kupaca koji su kao i mi jedva dočekali Crni petak. Odlična stvar kod modnih webshopova je što omogućavaju korisniku pretraživanje proizvoda ranije. Ukoliko nam se nešto svidi, možemo kreirati i spremiti listu koju bismo kupili ukoliko se proizvod nađe na sniženju. Također, velika većina fashion platformi krene s kampanjama za Crni petak nekoliko dana ranije uoči samog datuma što ostavlja dovoljno vremena za pripremu. Dajmo si vremena i već danas u miru pretražimo sve svoje omiljene web shopove poput Zalanda koji se ističe izuzetno velikom ponudom proizvoda.

Zalando omogućava kreiranje wishliste koja će biti zapamćena na korisničkom računu i koja će nam dati prednost jednom kada shopping groznica i službeno starta. Sve što ćemo tada trebati napraviti jest vratiti se na ponudu Crnog petka, ući u svoje košarice, provjeriti jesu li artikli koje smo odabrali sniženi i još uvijek dostupni te na koncu kliknuti na taj famozni kupi. Bez puno muke.

Sretan vam Crni petak!

Black Friday ima svog suparnika pod nazivom Cyber Monday. Stay tuned!

Foto: Zalando

Učitati još
Zatvori