Vlatka Pokos u novoj kampanji Monike Sablić

Vlatka Pokos u novoj kampanji
Monike Sablić

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Pjevačica i voditeljica, koja živi  u Kanadi, stigla je u grad podno Marjanom kako bi se okušala u ulozi manekenke. Do sada je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model, i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

“Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto”, otkrila je Vlatka više o foto sessionu na splitskom Sustipanu.

Srebrno zlatna haljina sa zlatnim pojasom koju je Vlatka prvu odjenula odmah je privukla pozornost zbog visokog proreza, no riječ je o ženstevnom seksepilu koji voditeljica i pjevačica i dizajnerica obožavaju. “Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene”, rekla je Vlatka.

Još jedna kombinacija plijeni pozornost, a to je bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe dekolte. Od istog materijala kao i haljina s visokim prorezom, Monika je dizajnirala hlače koje je iskombinirala s čipkastom plavom bluzom na jedno rame. Monika u kampanji nosi srebrno zlatnu minicu i cvjetnu košulju, koja je hit ove sezone.

“Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela”, rekla je Monika. Za make up bila je zadužena Mia Josipović Zekić, a Vlatka i Monika pozirale su pred objektivom Srećka Rundića.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori