Ovaj model čipkaste vjenčanice smjestio se na listu najpoželjnijih za 2024.
Ovaj model čipkaste vjenčanice smjestio se na listu najpoželjnijih za 2024.

Ovaj model čipkaste vjenčanice smjestio se
na listu najpoželjnijih za 2024.

Vjenčanja su oduvijek predstavljala poseban trenutak u životu parova, a svaka sezona donosi nove trendove koji oblikuju način na koji se ovo važno slavlje planira i doživljava. Prosinac i zimska vjenčanja uvijek su ključni za predviđanje trendova u nadolazećoj godini. U 2024. tako ćemo zasigurno vidjeti tradicionalne elemente koji se kombiniraju s modernim kako bi stvorili nezaboravna iskustva.

Čipka kao veliki trend za 2024.

Kada je riječ o vjenčanicama, bez obzira koliko se stilovi i trendovi mijenjali, čipka nikada neće dosaditi. Ovaj romantični materijal izdvojio se kao jedan od najpopularnijih upravo zato što se odlično uklapa u minimalistički, ali i raskošniji stil. Vjenčanica od čipke bila je odabir mnogih poznatih dama, a definitivno su nam u sjećanju ostale predivne kreacije koje su nosile glumice Lily Collins i Naomi Watts u 2023. godini.

Vjenčanica Mary

Jedna vjenčanica apsolutno je dominirala vjenčanjima u posljednjem mjesecu u 2023. godini. S obzirom na njezinu svestranost ne sumnjamo da ćemo je često viđati na mladenkama u 2024. godini. Riječ je vjenčanici brenda Christie Nicole Bridal, modelu Mary. Vjenčanicu od čipke krase 3D detalji na gornjem dijelu, duboki dekolteom i otvorena leđa. Također, detalji poput predugačkih rukava i šlepa savršene duljine stavljaju ovu vjenčanicu na listu najpoželjnijih za 2024. Odvažne mladenke ovaj model nose bez podstave, a može se nositi i s bijelom ili bež podstavom.

Učitati još
Zatvori