Urban Watch ima divnu novu kolekciju, a jedan sat može biti vaš

Urban Watch ima divnu novu kolekciju, a
jedan sat može biti vaš

URBAN WATCH UNIQUE kolekcija 2020.

Iako izazovna, ova godina je itekako bila jedinstvena i ponudila nam je mnoge prilike za prihvaćanje promjena, kako na osobnom tako i na poslovnom planu.

Brend ručnih satova URBAN WATCH ovu priliku je iskoristio na najbolji mogući način. Kako bi proslavili prvih 10 godina postojanja, odlučili su se za potpuni dizajnerski i poslovni makeover. Njihov zaštitni znak je doživio redizajn kao i dvije nove kolekcije Dubrovnik i Istria kojima su ugradili zrno izvornosti i na taj način ih povezali sa porijeklom brenda.

URBAN WATCH UNIQUE kolekcija 2020.
URBAN WATCH UNIQUE kolekcija 2020.

Divna nova URBAN WATCH kolekcija

Kako ne bi ostalo samo na tome, za kraj godine pripremili su još jednu novu liniju satova. Kolekcija Unique uspješno kombinira snažne linije sa suptilnim elementima, što je čini posebnom i nedodirljivom. Iako je najmanji model iz URBAN WATCH ponude, njegov šarm osvaja na prvi pogled i ostavlja jedinstven trag.

Kako bi i vama ova godina ostala u lijepom sjećanju, ne propuštajte prilike i poklonite sebi ili voljenoj osobi URBAN WATCH sat iz kolekcije Unique uz 30% popusta i besplatnu dostavu. Prilikom kupovine u službenoj web trgovini ​urban-watch.com​ koristite kod za popust JOURNAL i blagdanska čarolija može započeti.

URBAN WATCH UNIQUE kolekcija 2020.
URBAN WATCH UNIQUE kolekcija 2020.

Journal x URBAN WATCH giveaway

U suradnji s brendom URBAN WATCH darujemo vam sat Istria. Igramo se na Journalovom Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u darivanju je sljedeće:

1. Pratiti @Journal.hr Facebook profil
2. Pratiti @urbanwatch Facebook profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do nedjelje, 27. prosinca u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

URBAN WATCH Istria sat

Update članka: Dobitnica je Jelena Zivkovic.

Model: Helena Biondić 

Foto: Antonija Petrović 

Učitati još
Zatvori