U Splitu otvorena trgovina koja će oduševiti sve ljubiteljice mode
U Splitu otvorena trgovina koja će oduševiti sve ljubiteljice mode

U Splitu otvorena trgovina koja će
oduševiti sve ljubiteljice mode

Ljubiteljice talijanskog stila i mode razveselit će vijest da je u splitskom shopping centru Joker otvorena nova modna oaza – trgovina Marella. Ovaj talijanski brend koji je dio Max Mara grupacije i na tržištu postoji dugi niz godina savršen je izbor za sofisticirane, senzualne, elegantne i moderne žene koje pažnju pridaju detaljima i kvaliteti, a u svom modnom izričaju preferiraju individualnost, originalan dizajn i ženstvenost.

Brend Marella svoj uspjeh duguje i činjenici da uspješno prati životni stil i zahtjeve svojih kupaca, a optimističan stav, promicanje ženstvenosti i snažna poruka sadržana u  #inwomanwetrust sloganu najbolje odražavaju filozofiju i koncept Marelle.

Priliku da posjete novu Marellinu trgovinu nisu propustile ni dvije poznate Splićanke: Marijana Batinić i Viktorija Rađa koje su među prvima pogledale najnoviju kolekciju poznatog talijanskog brenda i u raznolikoj ponudi odabrale svoje favorite i outfite za nadolazeću sezonu.

U novoj trgovini u splitskom Joker Centru posjetiteljice će moći razgledati najnovije trendy modele iz kolekcije jesen-zima, kao i ljetni asortiman, a posebno će interesantna biti capsule kolekcija nastala u kolaboraciji s Gio Pastorijem – mladim ilustratorom poznatim po inovativnom dizajnu, kakav njeguje i Marella. Razigrana i zabavna limitirana kolekcija sastoji se od vrlo ženstvenih, svježih i koloristički impresivnih kreacija s naglaskom na vibrantne boje i atraktivne cvjetne uzorke kombinirane s crno-bijelim detaljima u razigranom stilu.

Ostatkom najnovije kolekcije jesen-zima dominiraju elegantni i praktični modeli nosivi u svim prilikama: od decentnih Marella Monochrome modela za žene koje vole modu, ali preferiraju komade koji su jednostavni i lako se kombiniraju do omiljenih artikala kolekcije: glamuroznih ženstvenih haljina idealnih za svečanije prilike. Svi lookovi odlično će se slagati s neodoljivim Marellinim modnim dodacima: torbicama u raznim nijansama i bojama, čizmama i obućom s potpeticom koje će zaokružiti kombinacije i biti odličan finalni touch svakog outfita.

U zimskoj kolekciji ne smijete propustiti ni zvijezde kolekcije: blejzere i odijela koja se savršeno kombiniraju s voluminoznim košuljama te raskošne kapute u klasičnim camel nijansama ili pak teddy jakne koji će i ove sezone biti jedni od najpoželjnijih i najtraženijih modela jeseni. Kroz cijelu kolekciju prožimaju se elegancija i klasika s vrlo ženstvenim elementima koji su nosivi, praktični i prilagodljivi svim prilikama.

Marella_Joker Centar
Marella_Joker Centar

Posjetite novu trgovinu poznatog Max Marinog brenda koja se smjestila u prizemlju shopping centra Joker i otkrijte elegantnu Marella kolekciju i trendove koje za ovu sezonu sugerira poznati talijanski brend!

 

Foto: Maja Prgomet

Učitati još
Zatvori