U pidžamama ovog brenda bi proveli cijeli dan

U pidžamama ovog brenda bi
proveli cijeli dan

A post shared by Tova Thomas (@tova_good) on

Za mnoge će pidžama biti samo običan odjevni komad u kojem provode noć, jer ionako ga ne gledaju niti pokazuju izvan kuće. No lijepa pidžama je više od toga, ona nam daje osjećaj, ugodu, prema potrebi i seksepil te potencira iskustvo spavanja. I zato smo toliko oduševljeni kad pronađemo neki novi brend koji kreira delikatne pidžame, spavaćice i loungewear općenito jer odmah možemo zamisliti duge, lijene vikende u njihovim lijepim komadima.

Maison du Soir

Maison du Soir je jedan od njih. Pokrenula ga je Courtney Kates Garcia u Los Angelesu kad nije mogla pronaći savršenu pidžamu za sebe. Željela je nešto što može premostiti estetsku podjelu između odjeće u kojoj spavamo i koju nosimo u dnevnim prilikama te se rodio Maison du Soir čije komade s lakoćom možete kombinirati uz traperice ili nositi poput haljina te istovremeno spavati u njima.

A post shared by Tova Thomas (@tova_good) on

S idejom da odjeća u kojoj spavamo može biti dio sveukupnog stila nastale su spavaćice, udobni pamučni kompleti koji se sastoje od T-shirtice ili košulje i bokserica, svilena kimona, ogrtači, pidžame dugih i kratkih rukava. Svaka sezona nosi svoje uzorke, a ljeto 2018. ukrašeno je tropskim cvijećem i prugicama.

Sve što brend ima u ponudi možete pogledati na Maison du Soir stranici, a komade možete naručiti na Shopbopu ili Revolveu.

Foto: Maison du Soir

Učitati još
Zatvori