Nova cool torba dizajnirana je po mjeri ustrajnih i snažnih žena

Nova cool torba dizajnirana je po mjeri
ustrajnih i snažnih žena

U Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku potražite ekskluzivnu Coccinelle for Barbie torbu posvećenu kampanji «The Future is Limitless».  

Coccinelle, renomirani talijanski proizvođač torbica i modnih dodataka, za ovu je međunarodnu kampanju, koja se provodi u 25 zemalja diljem svijeta, angažirao drugačije modele – žene koje su svojim primjerom uzor i inspiracija svim ženama svijeta da budu ustrajne, hrabre, snažne i ne odustaju od svojih snova jer jedino tako budućnost za njih nema ograničenja.  

TEA MAMUT

The Future is Limitless

U Hrvatskoj su Karla trgovine i Coccinelle odabrali tri jedinstvene žene koje svojim načinom života, trudom i radom te postignućima, mogu biti nadahnuće svim ženama svijeta. Tri generacije – Kristina Ivanuš, Ana Josipović i Tea Mamut hrvatske su ambasadorice Coccinelle for Barbie kampanje, koje svojim primjerom pokazuju da je budućnost u svačijim rukama. 

«Nije u životu sve naš odabir, ali naš je odabir kako ćemo živjeti s time», izjavila je Kristina Ivanuš, djevojka koju je Hrvatska upoznala nakon što je dobila međunarodnu nagradu Herman Gmeiner za mlade heroje, a koja dodatno svojim angažmanom oko čišćenja hrvatskog podmorja može biti snažan primjer svima, ne samo ženama. Poznata modna urednica, stilistica, fotografkinja, filantrop i žena koja je pobijedila teške životne izazove je i Ana Josipović. «Volim odjenuti nešto čemu nisam davala šansu, a ono ispadne izvrsno. Tako je i u životu, upravo tako otkrivam fenomenalne stvari… jer život nema granica». Još jedna svestrana, uporna i afirmirana žena je i Tea Mamut. Balerina i vrhunska slastičarka je poručila «Ova kampanja potiče nas da gledamo na budućnost bez ograničenja. Za mene ništa nije nemoguće i smatram da uspjeh ne treba biti uvjetovan ičim jer su baš različitosti te koje nas čine posebnim». 

KRISTINA IVANUŠ

Uključite se hrabro noseći posebno dizajniranu Coccinelle torbu s motivirajućim sloganom. Budite neka nova, moderna Barbie i podržite sve hrabre žene svijeta da se osjećaju prihvaćenima i cijenjenima jer jedino zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom, a budućnost svjetliju za sve generacije koje dolaze.  

ANA JOSIPOVIĆ

Coccinelle for Barbie torbice potražite i u web trgovini karla.hr

Učitati još
Zatvori