Nova Twinset Rebel torba – samo za modno odvažne

Nova Twinset Rebel torba –
samo za modno odvažne

Modni brend Twinset, u sklopu nove kolekcije proljeće-ljeto 2019., predstavlja novu Rebel torbu. Ručno izrađena torba dolazi u raznim veličinama i bojama, a njen dizajn je nadahnut ženama koje ne pristaju na kompromise kad je stil u pitanju. Rebel je rock, boho, eklektična, chic torba koja pristaje svim modnim izričajima zbog čega će biti apsolutni predmet obožavanja domaćih i stranih trendseterica.

STIGLA JE NOVA TWINSET REBEL TORBA

Nova Twinset kolekcija proljeće-ljeto 2019. u sklopu koje dolazi i nova ikona stila, pravo modno osvježenje – Rebel torba stigla je u Twinset trgovine u Splitu i Zagrebu.

Twinset Rebel torba osmišljena je za žene koje se uvijek usude biti svoje i drugačije. Napravljena je ručno, od najfinije kože, a dolazi u četiri veličine i raznim bojama tako da se lako kombinira i nosi u svim prigodama – kako dnevnim, tako i večernjim. Povrh toga, Rebel torbe sa strane imaju dodatni zatvarač za povećanje prostora što će neupitno oduševiti svaku ženu.

Uz nove Twinset Rebel boho-rock torbe svaka će žena izgledati chic i moderno, ne pristajući pritom na nikakve kompromise kad je stil u pitanju. Upravo je naziv torbe akronim svega onoga što je čini jedinstvenom i apsolutno neodoljivom:

Rock

Eclectic

Bohemian

Easy chic

Love it

Jedno je sigurno, stiže nam odvažno modno proljeće, a Twsinset Rebel torba je savršen spoj rock, eklektičnog, boho, chic stila kojeg jednostavno morate (za)voljeti!

Učitati još
Zatvori