Twinset je predstavio novu kolekciju inspiriranu toplim jugom Italije
Twinset je predstavio novu kolekciju inspiriranu toplim jugom Italije

Twinset je predstavio novu kolekciju
inspiriranu toplim jugom Italije

U Twinset trgovine u Zagrebu i Splitu stigla je nova proljeće-ljeto kolekcija koja svojim sočnim, veselim bojama asocira na citruse, dobro raspoloženje i uživanje u ljepotama talijanskog Juga – Caprija, obale Amalfi, Sicilije… Prozračni, lepršavi saten u bijeloj, žutoj i narančastoj te mekani lan u tonovima pijeska i azurnog mora dolaze u ženstvenim krojevima haljina, opuštenih odijela, šorceva, dugačkih suknji, bluza… Kad ih vidite, zaželjet ćete da je ljeto sada i odmah!

U zagrebačkoj trgovini Twinset predstavljena je nova kolekcija odjeće za sezonu proljeće-ljeto koja je sve prisutne ostavila bez daha. Riječ je o izuzetno ženstvenoj kolekciji u predivnim bojama ljeta, koja asocira na luksuzna odredišta, poput Caprija, obale Amalfi, Sicilije, drveće naranči i limuna, azurno more i pješčane plaže…

twinset
twinset
twinset

Kolekcija koja priziva tople dane

Upravo u tim tonovima – bijeloj, žutoj, narančastoj, bež, tirkiznoj – poznavateljice mode i istančanog stila, Dora Predojević, Marijana Batinić, Rita Rumora, Isabella Rakonić, Jelena Marinović, Elena Dizdar i druge odabrale su modele u kojoj će se svaka žena osjećati ugodno, ali ponajprije ženstveno, profinjeno, drugačije. Satenske haljine dubokog izreza nježno obavijaju tijelo, moćna pletiva izvrsno se kombiniraju uz kratke hlače ili mini haljine, odijela dolaze u mekanim materijalima, poput lana ili satena i prate oblik tijela, bez obzira je li riječ o kratkim ili dugim hlačama. Pletene haljine, cvjetni detalji, popularni broderie anglaise, ali i poznata Twinset romantična čipka, nadopunjuju ovu vibrantnu, eklektičnu – gotovo sočnu, kolekciju koja priziva tople, ljetne dane.

twinset
twinset
twinset
twinset

Bogat izbor modnih dodataka

Uz neodoljive odjevne komade, Twinset nudi i bogati izbor modnih dodataka – sandala, natikača, torbi, marama, šešira koji savršeno zaokružuju kolekciju. Svoj total look možete kreirati i uz odabir predivnih komada nakita, bilo da je riječ o šarenim perlama koje se mogu nositi i na plažu ili bogatim komadima od štrasa koji pristaju večernjim izlascima i preplanuloj puti.

Twinset kolekcija proljeće-ljeto nikada nije bila ženstvenija! Pozivamo vas da je razgledate u trgovinama u Splitu (Joker centar) i Zagrebu (Gundulićeva 11), ili u web-trgovini na www.karla.hr. Uz nju ćete poželjeti da ljeto započne sada i odmah!

twinset
twinset
twinset
twinset

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori