Boho proljeće na Twinset način

Boho proljeće na Twinset način

Twin-Set

Ovog se proljeća talijanski Twinset poigrao različitim materijalima i krojevima, zadržavajući kao zajednički nazivnik cijele proljetno-ljetne kolekcije – vječnu, prepoznatljivu romantiku.

Tako će Twinset romantičarka ove sezone privući poglede u ženstvenim, mini haljinama od crne i bijele čipke, ali i osvojiti ulice lepršavim boho modelima cvjetnog uzorka. Točka na «i» mini haljina dolazi u obliku jednostavnih, indie modela od brušene kože u boji duhana.

Twin-Set4

Za opuštena druženja tijekom toplih dana, Twinset je osmislio maksi haljine raznih uzoraka – crne sa zlatnim točkicama ili crno-bijele na okomite pruge za elegantna večernja druženja, ali i široke, svilene bogatih cvjetnih uzoraka za udobno uživanje u ljetu.

Za sve one koji njeguju odvažan modni stil, u ovoj kolekciji posebno mjesto zauzimaju predmeti od zlata – kaputići, topići, haljinice i hlače izvezene zlatnim ljuskicama, koje tako neodoljivo padaju uz tijelo dajući cjelokupnom izgledu posebnu dozu elegancije i glamura.

Twin-Set2

Posebno oduševljavaju modni detalji koji prate cjelokupnu kolekciju –  niske čizmice s resama, bogato ukrašene i cvijećem izvezene marame, indijanske ogrlice u nekoliko nizova i, kao uvijek, posebno osmišljena linija Cecile Deux torbi raznih veličina, boja i materijala.

Ova kolekcija doslovno ostavlja bez daha jer se u romantičan Twinset look lako zaljubiti na prvi pogled. Dokazali su to već puno puta, a posebice ovog proljeća.

Twinset kampanja proljeće 2018.

Twin-Set3

Twin-Set5

Twin-Set6

Twin-Set7

Twin-Set8

Twin-Set9

Twin-Set11

Foto: Twinset

Učitati još
Zatvori