Što nosimo ovog proljeća i kako uklopiti trendove u vlastiti stil otkrila nam je stilistica Ana Nikačević
Što nosimo ovog proljeća i kako uklopiti trendove u vlastiti stil otkrila nam je stilistica Ana Nikačević

Što nosimo ovog proljeća i kako uklopiti trendove u vlastiti stil otkrila nam je stilistica Ana Nikačević

Journal-Sneak-peek-Fashion&Friends-Spring'24-Header

Za sve ljubitelje mode, proljeće nosi sa sobom nove mogućnosti stilskih izraza uz brojne trendove koji osvajaju. Nema sumnje da nas očekuje uzbudljiva sezona, a potvrdila nam je to i stilistica Ana Nikačević koja nas je u sklopu zanimljivog modnog događaja Journal Sneak Peek – Fashion&Friends Spring ’24 koji se održao u Fashion&Friends poslovnici u Arena Centru, uvela u najistaknutije trendove za proljeće, ali i pokazala kako ih ukomponirati u vlastiti stil. Ključnu ulogu su ovdje imali i naši dragi uzvanici s istančanim i originalnim modnim izričajem.

Journal Sneak peek – Fashion&Friends Spring ’24 photo wall

Iva Radić
Iva Radić
Ana Nikačević
Ana Nikačević
Dora Martinović
Dora Martinović
Paula Sikirić
Paula Sikirić
Pave Elez
Pave Elez
Ivana Vukušić
Ivana Vukušić
Miach
Miach
Karla Zelić
Karla Zelić
Vlaho Arbulić
Vlaho Arbulić
Marko Vuletić
Marko Vuletić
Mateo Elez
Mateo Elez
Nika Pavičić
Nika Pavičić
Tina Čima i Iva Radić
Tina Čima i Iva Radić
Fashion&Friends tim
Fashion&Friends tim

Journal Sneak peek – Fashion&Friends Spring ’24

Journal Sneak peek – Fashion&Friends Spring ’24 modni događaj okupio je najstylish 12 influencera i influencerica: Iva Radić, Miach, Dora Martinović, Elena Dizdar, Ivana Vukušić, Karla Zelić, Paula Sikirić, Vlaho Arbulić, Marko Vuletić, Nika Pavičić, Pave Elez i Mateo Elez. Uz stručno vodstvo stilistice Ane Nikačević i mini stilsku edukaciju naši uzvanici dobili su detaljniji uvid u nove trendi kolekcije Fashion&Friends brendova. Od modnih ikona do nadolazećih dizajnerskih imena, naši poznai će imati priliku upoznati se s širokim spektrom stilova i estetika koje definiraju suvremenu modu. Bilo da se radi o klasičnim komadima s modernim twistom ili o smjelim eksperimentima s bojama i uzorcima, nove kolekcije nude ponešto za svakoga tko traži svježe inspiracije za svoj proljetni ormar.

Ana Nikačević i Paula Sikirić
Ana Nikačević
Journal Sneak Peek - Fashion&Friends Spring 2024
Journal Sneak Peek - Fashion&Friends Spring 2024 (3)
Journal Sneak Peek - Fashion&Friends Spring 2024 (2)
Ana Nikačević (2)
Journal Sneak Peek - Fashion&Friends Spring 2024 (1)
Journal Sneak Peek - Fashion&Friends Spring 2024 (5)

Mini fashion škola by Ana Nikačević

Ana je svoje mini predavanje započela jednom vrlo bitnom rečenicom: Puno puta su me pitali što je u trendu. U trendu je – sve. Svakao osoba će odabrati trend koji je najbliži njegovom stilu.

Hitovi sezone svakako su omiljeni traper, koža i resice te polo t-shirt, a od modnih dodataka remenje je definitivno statement piece u koji se isplati investirati, a mogu se kombinirati u bezbroj varijanti. Od noviteta, HUGO BLUE je nova linija pod brendom HUGO, a predstavlja odvažan, svjež i mladolik stil. Estetika linije brenda za muškarce i žene inspirirana je uličnom kulturom i obuhvaća opušten pristup, uključujući i neke unisex stilove.

LIU JO tenisice s traper detaljima mogu biti vrlo šik odabir uz total denim look. DIESEL muška crna kožna jakna idealno se uklapa i u ženske i muške outfite, kao i polo t-shirt koji može poslužiti za svakodnevni casual poslovni look uz poslovne hlače visokog struka, ili Aninim riječima – stylish uniforma.

 

Ivana Vukušić

Osvježenje

Naši uzvanici imali su prilike osvježiti popularnim aperitivom koji je kreirao kultni talijanski brend Martini & Rossi – Martini Fiero. Martini Fiero poznat je po svojoj živopisnoj narančastoj boji i prepoznatljivom profilu okusa, koji kombinira gorke narančaste, citrusne i biljne note, a pije se samostalno s ledom ili pomiješan s tonicom ili sodom. Fiero je talijanska riječ za “ponosan” ili “hrabar”, a ime odražava asertivni karakter ovog aperitiva.

Badel Martini Fiero (2)
Journal-Sneak-peek-Fashion&Friends-Spring'24-Martini Fiero
Iva Radić x Badel
Badel Martini Fiero

Craft delicije

Za naše uzvanice smo pripremili i slasne zalogaje iz omiljenog Boogie Laba. Ni najzahtjevnija nepca nisu odoljela njihovim popularnim slanim sendvičima, od kojih su imali prilike isprobati i najprodavaniji focaccia pistacija-mortadela, te slatkim kroasanima od badema, čokolade, maline i pistacije.

Boogie Lab (2)
Iva Radić x Boogie Lab (2)
Iva Radić x Boogie Lab (1)
Boogie Lab (3)
Boogie Lab (1)

Goody bag

Fashion&Friends raznolika ponuda brendova bili su pravi poligon za mini modnu školu stilistice Ane Nikačević. Svi naši uzvanici s eventa naravno nisu otišli praznih ruku jer je Fashion&Friends za njih pripremio poklon vrećicu s iznenađenjima.

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Sneak Peek – Fashion&Friends Spring ’24 eventa.

Hvala našem sponzoru Fashion&Friends koji je omogućio realizaciju goody baga te dragim klijentima Badel i Boogie Lab.

Zahvaljujemo našoj stilistici Ani Nikačević, Arena Centru na ustupljenom prostoru za održavanje eventa te agenciji Alert na organizaciji.

Foto: Matej i Luka Rebernišak

Grafičko oblikovanje: Ante Begić

Učitati još
Zatvori