Tracee Ellis Ross – modna i televizijska diva novog doba

Tracee Ellis Ross – modna i
televizijska diva novog doba

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross je talentirana, Zlatnim globusom nagrađena glumica, također nominirana tri puta za redom za nagradu Emmy za glavnu žensku ulogu u TV seriji Black-ish. No isto tako je jedna od ikona stila današnjice. Njezin profesionalan put je prilično interesantan – bivša modna urednica, model, nemojmo zaboraviti da je i kćer glazbene dive Diane Ross, što je svakako utjecalo na njezin stil i ukus.

Ova četrdesetošestogodišnjakinja nas upravo u svojim zrelim godinama – oduševljava! Njezin eklektičan stil, srdačna osobnost i zarazna karizma osvaja srca gledatelja popularne TV serije, no i sve one koji vole i uživaju u oštroumnim i istovremeno zabavnim modnim trenucima, a kojima nas ova glumica nekoliko puta tjedno počasti (ako ne u medijima ili seriji, onda svakako putem svojeg Instagram profila). Njezin stil je jako osoban, individualiziran. U privatnim trenucima odlično nosi i interpretira komade dizajnera Dries Van Noten, Alexander McQueen i Isabel Marant, a profesionalno bilo što u jarkoj boji ili sa statement predznakom nosi kao drugu kožu.

Neustrašiva je u modi, zaigrana i nikada ne dozvoljava da robuje trendovima. Njezin stil je toliko bitan dio nje da ima čak svoju osobnost. Ne boji se nositi iste komade više puta, posebno pod svjetlima reflektora i na crvenom tepihu. No svaki put ih reinterpretira tako da samo uvježbano oko vidi što je zapravo učinila. Cijeni rad dizajnera i ne boji se isticati svoje omiljene komade više puta, čak u različitim prigodama, kako bi podržala omiljene dizajnere.

Veliki utjecaj na njezin stil imale su Cher i Barbra Streisand, dvije ikone stila, što u mlađoj dobi kada su vladale šarolikom i često jarko blistavom glazbenom pozornicom, a isto tako i sada kao dvije elegantne starije dame. Barbra Streisand bila joj je veliki uzor prilikom odrastanja i upravo ona ju je natjerala da voli svoj priroda izgled, sa svim svojim nesavršenostima i da ih učini svojim prednostima.

Donosimo nekoliko modnih ključnih trenutaka ove ikone stila, koji će svakako pokazati da je u modi mašta, odvažnost i izbjegavanje slijepog robovanja trendovima najbolji recept za zadržavanje svoje osobnosti i kreiranje stila.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori