Ljetna torba domaće dizajnerice koju baš želimo
Ljetna torba domaće dizajnerice koju baš želimo

Ljetna torba domaće dizajnerice
koju baš želimo

Ljeto nam je u punoj snazi, a većina nas se odmara na moru i  na godišnjim je odmorima. Iako ljeti volimo biti dotjerani, s druge strane želimo se osjećati opušteno i neopterećeno. Upravo zato biramo lagane komade od prirodnih materijala u kojima ćemo provoditi duge ljetne dane. Kada govorimo o komadima koje trebamo imati, na prvom mjestu nalazi se velika torba. Gdje god se zaputili, ljeti nam je potrebna velika torba u koju će stati boca vode, micelarna vodica, krema za lice i ostale stvari bez kojih ljeti ne možemo funkcionirati. Stoga biramo velike shopper torbe, a ova s ilustracijom poznate umjetnice Tisje Kljaković Braić nas je potpuno oduševila.

Ilustracije dalmatinske ‘fjake’ koje obožavamo

Tisja Kljaković Braić je poznata ilustratorica koja je postala popularna zbog svojih specifičnih ilustracija, koje odražavaju smiješne dijaloge dalmatinskog para. Naime, ilustratorica je precizno pogodila mentalitet i smiješne situacije koje proživljava jedan tipičan dalmatinski par i prenijela ih na papir. Kako su ilustracije u kratkom roku oduševile publike, tako su u nastavku nastale knjige i cijele zbirke ilustracija koje su autentične i prepoznatljive. Upravo zbog toga nas ne čudi što je Tisja Kljaković Braić odlučila izbaciti i ljetnu torbu u vidu ilustracije dijaloga dalmatinskog para na moru.

torba
torba

Kada već moramo imati velike torbe zbog praktičnih razloga, onda se definitivno isplati imati jednu ovakvu, lokalnog dizajna i posebnu. Riječ je o tipičnoj shopperici koja se slaže na sve ljetne kombinacije. Predlažemo je kombinirati na duge ljetne haljine i natikače. Kako je ovog ljeta naglasak na prirodnim materijalima, možemo je zamisliti i uz lanena odijela ili lanene bermude. Ljeti se možete poigrati s modom i zablistati na plaži uz prave komade, a ova torba je definitivno IT detalj. Osim za gradske kave i shopping, odličan je odabir i za plažu jer u nju vam stanu sve potrebne stvari. Što god iskombinirali, nećete pogriješiti jer je riječ o zaista specifičnom komadu. Torba je dostupna na službenoj Instagram stranici.

torba
torba

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori