Najtoplije pidžame za večer ispod dekice
Najtoplije pidžame za večer ispod dekice

Najtoplije pidžame za večer ispod dekice

Vikend nam je pred vratima i umor od cijelog radnog tjedna je toliko vidljiv. Prema tome, opcija kućne atmosfere najviše nam se sviđa. Temperature i ova magla idu tome u prilog. Vrijeme je za omiljene serije ili filmove koje ne stignemo gledati preko tjedna. Od svega je najbitnije da nam bude toplo i udobno, a najudobnija odjeća su pidžame. Ovaj vikend nećemo birati svilene spavaćice, već tople pidžame u kojima ćemo provesti cijeli dan.

Tople pidžame za hladne dane

Pletene ili fluffy, od kašmira ili nekog drugog materijala, važno nam je da su mekane. Uz tople pidžame cozy vikend može početi. Piće i provod se ekipom u petak nakon posla možda zvuči dobro, ali mirna večer uz finu klopu, čašu vina, svijeće i dobar film u toplini doma zvuči još bolje. Kupka i beauty rutina prvi su korak opuštanja nakon posla i početka lijepe večeri, a jednom kad obučemo mekanu pidžamu, znamo da se do kraja vikenda ne skidamo. Osim ako baš moramo.

Kad se dobro naspavamo subota nam može započeti. Uz najfiniju kavu u omiljenoj šalici ispod dekice i listajući časopis ili čitajući knjigu. Nakon kavice možemo nadoknaditi emisije koje pratimo i sve ono za što nemamo inače vremena. Zapravo, nije uopće važno. Važno je samo da nam se nigdje ne žuri i da smo u “pomalo” mindsetu. Da uživamo u toplini doma, onome što radimo, odmaramo se i najvažnije od svega – imamo svoju omiljenu toplu pidžamu na sebi.

U potrazi za dobrim pidžamama koje ćemo vam predložiti, najljepše smo našli u Oysho trgovinama. U nastavku vam izdvajamo omiljene tople pidžame.

Foto: Instagram, Oysho

Učitati još
Zatvori