Omiljene kombinacije influencerica tijekom Tjedna visoke mode u Parizu
Omiljene kombinacije influencerica tijekom Tjedna visoke mode u Parizu

Omiljene kombinacije influencerica tijekom
Tjedna visoke mode u Parizu

Tjedan visoke mode u Parizu je službeno gotov: Zendaya i Rihanna su bile zvijezde prvih redova Schiaparelli i Dior revija, Kylie Jenner i Stormi su zaslužne za viralne trenutke, Chanel je zadivio romantikom, a Simone Rocha nas je još jednom ostavila speechless svojom Jean Paul Gaultier kolekcijom, a nekako smo potpuno zapostavili nekadašnje vjesnice trendova – modne influencerice.

I one su prisutne na Haute Couture revijama, no čini nam se da su ove godine u drugom planu. Hoće li se influencerska scena polako rasplinuti i njezina važnost postati sekundarna – vrijeme će pokazati. Do tada, pogledajmo što su odijenule.

Leonie Hanne

Jedna od najpraćenijih europskih modnih influencerica, Leonie Hanne, stigla je u Pariz, u svoj drugi dom. Čini nam se da Leonie uvijek pretjera s outfitima, pogotovo kada je riječ o Tjednu visoke mode. Obožava nositi glam izdanja, a često je možemo vidjeti na eventima koji zahtijevaju ovakav dress code.

Leonie je za potrebe Schiaparelli revije odjenula kompletan look modne kuće, a donijela je i kreacije iza kojih stoje Stephane Rolland i Georges Hobeika. Too glam to give a damn. Što se tiče Jean Paul Gaultier revije koju je ovoga puta dizajnirala Simone Rocha, a bila je favorit većine prisutnih, Leonie se odlučila za dugu bijelu haljinu s crnim grafitima i tekstom. Iz aviona se može primijetiti da je riječ o Jean Paul Gaultier kreaciji.

Leonie Hanne
Leonie Hanne

Xenia Adonts

Xenia je porijeklom iz Njemačke, a s partnerom već duže vrijeme živi i radi u New Yorku. Tijekom Tjedna visoke mode u Parizu posjetila je dvije eminentne revije – Schiaparelli i Chanel. Oba puta, logično, od glave do pete je nosila kreacije ovih modnih kuća.

Xenia je jedna od rijetkih komercijalnih influencerica koje su ove godine dobile poziv za Chanel, budući da se njihov marketing sada uglavnom fokusira na celebrity endorsere. Čak je reviju otvorila glumica i zvijezda nove Chanelove reklame – Margaret Qualley.

Xenia Adonts

Caroline Daur

Još jedna njemačka modna blogerica stare garde, prije nastanka Tik Toka i ostalih društvenih senzacija, svakako je Caroline Daur. I ona je, kao i njezine dvije kolegice, bila u prvom redu Schiaparelli revije za koju je odjenula i njihove komade.

Paris Haute Couture ne bi bio to što jest bez Diorove revije na koju je Caroline stigla u matching kompletu i baloneru u bež boji te nam poručila – Dior saddle bag is here to stay.

Zasigurno omiljenu kreaciju influencerice vidjeli smo tijekom Giambattista Valli revije. Caroline je nosila matching bijelu kombinaciju sa statement crnom mašnom. Jednostavno i upečatljivo.

Caroline Daur

*Tekst preuzet s Journal.rs

Foto: Profimedia, Instagram / @leoniehanne / @xeniaadonts / @carodaur

Učitati još
Zatvori