Samo za kolekcionare: Limitirana kolekcija Thom Browne sunčanih naočala
Samo za kolekcionare: Limitirana kolekcija Thom Browne sunčanih naočala

Samo za kolekcionare: Limitirana kolekcija
Thom Browne sunčanih naočala

Hrvatska optika Oculto jedna je od nekoliko izabranih u svijetu gdje je dostupan redizajn poznatog Thom Browne modela sunčanih naočala lansiranih povodom dvadeset godina brenda. Presvučena 18-karatnim zlatom, ova unaprijeđena interpretacija sunčanih naočala iz prošlog stoljeća odražava američku nostalgiju ukorijenjenu u DNK brenda. Diljem svijeta dostupno je samo 500 limitiranih izdanja ovih sunčanih naočala, a prati ih ručno numerirani certifikat i preklopna torbica od kože koja podsjeća na Thomovu klasičnu torbu.

Ručno proizvedene u Japanu, ove naočale prepoznatljivog stila izrađene su od vitkog, izdržljivog i fleksibilnog titana, a zlatni okvir okružen je crvenim, bijelim i plavim vrhovima te perforiranim bočnim štitnicima koji se preklapaju radi lakšeg spremanja.

Thom Browne okviri za kolekcionare

Svaki okvir dolazi s tri para izmjenjivih stakala u zlatnoj, zelenoj i mornarsko plavoj boji. Namijenjen kolekcionarima, ovaj luksuzni klasik spaja tradicionalne tehnike i materijale s najnovijom tehnologijom. Nova je kolekcija u vrlo malom broju primjeraka već stigla u optike Oculto.

Optika Oculto već je gotovo dva desetljeća sinonim za kvalitetne i pomno birane dioptrijske i sunčane okvire svjetskih dizajnera, za rijetke dragulje, modele s tek nekoliko primjeraka na cijelom svijetu, kao i limitirane ručno rađene kolekcije najboljih svjetskih dizajnera. Slijedeći dugu tradiciju u Zagrebu, primijenili su isti koncept rada i u Oculto optikama u Ljubljani i Splitu gdje možete razgledati i isprobati ponudu sunčanih i dioptrijskih okvira uz kompletnu kontrolu vida.

U optici Oculto mogu se pronaći limitirane kolekcije ekskluzivnih svjetskih art brendova naočala: Rigards, Jacques Marie Mage, Anna – Karin Karlsson, John Dalia, Masahiromaruyama, Vava, Massada, Moscot, Götti, Sabine be, Kuboraum.

Učitati još
Zatvori