The Row, brend sestara Olsen napokon je stigao u Hrvatsku
The Row, brend sestara Olsen napokon je stigao u Hrvatsku

The Row, brend sestara Olsen napokon
je stigao u Hrvatsku

Sretne vijesti za sve ljubitelje mode! Ljeto u dizajnerskom multibrend concept storeu Maria donosi još jedan luksuzni dragulj u njihovoj ponudi najprestižnijih svjetskih brendova – The Row. Vijest su objavili na svom Instagramu, a radi se o novoj spring/summer 2023 kolekciji.

Iza brenda The Row stoje sestre Olsen

Osnovale su ga 2006. godine sestre Ashley Olsen i Mary-Kate Olsen. Usredotočujući se na iznimne tkanine, besprijekorne detalje i precizan kroj, brend kombinira bezvremensku perspektivu sa suptilnim stavovima koji stvaraju bezvremenske, klasične komade. Kolekcije brenda također istražuju snagu jednostavnih oblika koji govore o diskreciji i temelje se na kvaliteti. Ovaj brend mnogi opisuju kao utjelovljenje nenametljive i bezvremenske elegancije. Njihove kreacije čine jednostavnu garderobu u ormaru skupocjenom i jedinstvenom.

 

Omiljeni brend među trendsetericama

Jedan od omiljenih brendova poznatih dama poput Rosie Huntington Whiteley i Sofije Richie Grainge. U njihov minimalistički stil savršeno se uklapaju komadi koji se nerijetko izdvoje kao it komadi sezona.

Elegantni i nepretenciozni komadi koji odišu quiet luxury estetikom sada su nadohvat ruke Zagrepčankama. Posjetite Maria store u Masarykovoj ulici kako biste zavirili u kolekciju sofisticiranog američkog brenda.

Foto: Instagram (@maisontherow), The Row

Učitati još
Zatvori