Tri cool modna brenda za dnevni đir

Tri cool modna brenda za dnevni đir

Modni svijet danas je raskošniji i raznovrsniji no ikad prije, a iza uzbudljivih novih trendova i modela kojima smo svakodnevno okruženi krije se na tisuće modnih kuća, dizajnera i brendova. Svakodnevno, oni promišljaju modu i umjetnost odijevanja, a kao rezultat nastaju kolekcije koje otkrivaju bezbroj različitih lica mode. Neki od njih otkrivaju nam kreacije koje izgledaju poput umjetničkih djela i čija svrha nije da se nose, već da progovaraju na potpuno drugim razinama, dok drugi otkrivaju ono potpunu drugo, nosivo i svakodnevno lice mode. Iako naizgled bitno jednostavnije, kreiranje odjevnih komada i modnih dodataka koji su funkcionalni, praktični i besprijekorno izvedeni kada je o kroju i silueti riječ, a pritom i izgledaju jako cool, jedan je od najzahtjevnijih zadataka s kojima se modni dizajneri i brendovi susreću.

Danas, na modnoj sceni nalazi se pregršt zanimljivih modnih brendova koji na izazov kreiranja nosivih odjevnih komada i modnih dodataka odgovaraju s odličnim kolekcijama čiji modeli osvajaju na prvi pogled i nose status it komada.

Početak nove modne sezone uvijek je vrijeme kada smo unutar svojih ormara najotvoreniji za istraživanje modnog svijeta i upoznavanje novih brendova u svrhu pronalaženja najboljih modnih noviteta za sezonu ispred nas.

Ako svoj proljetni ormar želite začiniti i svoje odjevne kombinacije zaokružiti savršenim odjevnim komadima koji će vaš svakodnevni look podignuti stepenicu više, u nastavku upoznajte tri zanimljiva modna brenda čiji su modeli već oduševili mnoge obožavateljice mode, a čiji su modeli stvoreni svakodnevni look s trendi pomakom.


The Frankie Shop


The Frankie Shop je jedan od onih modnih brendova koji posljednjih nekoliko godina niste mogli zaobići. Odjevne komade s The Frankie Shop potpisom nose i svjetske i domaće modne trendseterice, a T-shirt s jastučićima na ramenima, prošivena jakna i oversized blejzeri samo su neki od njegovih bestsellera.

“Frankie želi inspirirati djevojku koja uživa u pristupačnim basic modelima luksuznog izgleda koji ju povezuju s njezinim životnim stilom na gradskim ulicama. Klasični krojevi i bezvremenski detalji. Vaša svakodnevna garderoba s povremenim pomakom za efektan izgled.”, riječi su kojima ovaj popularni brend opisuje ideju iza svojih komada, svoju estetiku i The Frankie Shop djevojku.

Iako trenutno ima fizične trgovine samo u New Yorku i Parizu, The Frankie Shop ima i odličan online shop s dugim popisom država u koje dostavljaju među kojima je i Hrvatska. Uz The Frankie Shop modele, u njihovom online shopu možete pronaći i modele s potpisom drugih modnih brenda i dizajnera poput Rachel Comey, Caron Callahan, LOQ i Karen Walker. Proljetne The Frankie Shop novitete pronađite i naručite na thefrankieshop.com.


Bazilika


Ako postoji modni brend čiji modeli svake sezone stvaraju savršenu capsule garderobu, to bio bez sumnje bila Bazilika. Ovaj minimalistički brend poznat je po modelima koji su u svojoj srži jednostavni, koji uvijek dolaze u neutralnim bojama, ali koji zahvaljujući savršenim krojevima i zanimljivim dizajnerskim rješenjima izgledaju odlično.

Na popisu njihovih najpopularnijih modela nalaze se odjevni komadi s otvorenim leđima i dekonstruirano izdanju omiljenih klasičnih i basic modela. Kao modni brend koji stvara savršene moderne klasike koji savršeno odgovaraju svakodnevicu suvremene žene, ali i na njezinu želju da uvijek izgleda dobro, Bazilika donosi modele koji su funkcionalni, ali i efektni.

Njihovu proljetnu kolekciju istražite na thebazilika.com.


babaà


Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, svaka garderoba nezamisliva je bez ugodnog i svestranog pletiva, a kada govorimo o pletivu u njegovom najboljem izdanju, naš popis omiljenih brendova nezamisliv je bez brenda babaà.

U devet godina koliko se nalazi na modnoj sceni, španjolski brend babaà je polako, sigurno i, ono najvažnije, održivo izgradio status jednog od najboljih i najzanimljivijih brendova s fokusom na pletivo. Spojem najboljih materijala, znanja lokalnih majstora i održivih praksi u kreiranju i proizvodnji, babaà stvara pletivo koje ćete obožavati nositi.

Uz dolčevite, kardigane i komplete od merino vune, kašmira i pamuka, u babaà kolekciji pronaći ćete i povremeni odmak od pletiva u obliku odjevnih komada poput zanimljivih lanenih haljina. U jarkim bojama i super krojevima, proljetno babaà pletivo otkrijte na babaa.es.

Učitati još
Zatvori