U prodaju je stigla majica koja nosi motiv poznatog zagrebačkog srca

U prodaju je stigla majica koja nosi motiv
poznatog zagrebačkog srca

Ako volite street art umjetnost, Teški grafiti ime je koje sigurno prepoznajete i vrlo vjerojatno pratite na Instagramu. Riječ je o Instagram profilu na kojem svakodnevno možete pronaći novu dozu duhovitih tekstualnih grafita iz cijele Hrvatske, ali i izvan nje. Iza Teških grafita stoji grupa prijatelja iz Splita, a u nešto više od četiri godine skupili su 195 tisuća pratitelja. Nakon razornih potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji, Teški grafiti, uz malu pomoć svojih brojnih obožavatelja, odlučili pomoći onima kojima je pomoć sada najpotrebnija.

Prije nekoliko dana, predstavili su svoj novi merch – bijeli T-shirt kratkih rukava s prepoznatljivom motivom Voona Design srca.

Voona.Design srce djelo je umjetnice Ivone nastalo kao dio projekta Okolo. U ožujku prošle godine, vuneno srce koje se nalazi na jednoj zagrebačkoj fasadi, postalo je simbolom zagrebačkog potresa, ali i nade. Sada, ekipa Teški grafiti odlučila je motiv poznatog zagrebačkog srca staviti na svoju novu majicu kao simbol nade za sve one koji su pogođeni potresima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Cijena majice je 100,00 kn, a sav novac ide udruzi Glas poduzetnika koja će prikupljenim sredstvima pomoći građanima Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta da obnove svoje stambene objekte. Udruga će transparentno objavljivati tijek donacija kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila., u svojoj Instagram objavi istaknula je ekipa Teških grafita.

Majicu koja nosi simboličan naziv ‘SRCE BANOVINE’, a kupovinom koje pomažete potresima pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, možete kupiti na lumer-shop.eu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori