U Zagreb stiže predsjednica modnog carstva Jimmy Choo

U Zagreb stiže predsjednica
modnog carstva Jimmy Choo

Tanya Golesic

Tanya Golesic, predsjednica modne korporacije Jimmy Choo ovogodišnji je govornik na New Europe Business Forumu u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa, a uz potporu Hrvatske Elektroprivrede. Konferencija će se održati 19. svibnja s početkom u 11 sati i 22. svibnja s početkom u 10 sati na ZŠEM-u.

Prije nego što je preuzela funkciju kao predsjednica tvrtke Jimmy Choo, gospođa Golesic je profesionalnu karijeru gradila u tvrtkama poput Canada Goose Inc. gdje je nadzirala veleprodaju na globalnoj razini, uključujući i planiranje prodajnih aktivnosti. Obnašala je i poziciju  Senior Vice President of Global Sales & Business Planning u Marc by Marc Jacobs, kao i izvršne pozicije u Jones Group i Ralp Lauren Corp.

Sa svojim petnaestogodišnjim iskustvom u radu sa svjetskim brendovima, Tanya Golesic predvodnik je u industriji luksuzne mode. Trenutno je i direktorica udruženja modne obuće u New Yorku (Fashion Footwear Association of New York).

U utorak 22.svibnja, predsjednica Jimmy Choo-a će održati predavanje na temu: „A View From The Top: The business of Fashion“.

New Europe Business Forum

Istog dana, održato će se i panel diskusija na temu Education & Work in the context of 4th industrial revolution u kojem će sudjelovati, Mladen Pejković, direktor Atlantic Grupe, Dolly Predović, član nadzornog odbora T-HT, Nenad Bakić, poduzetnik i investitor, Milan Račić, CGO Gideon Brothers i Mato Njavro, akademski direktor konferencije.

Zbog velikog interesa, ove godine NEBF je invitation-only event, a svi zainteresirani više informacija mogu saznati na nebf.eu ili kontaktirati organizatore putem nebf@zsem.hr

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori