Ovo su najljepše t-shirtice koje želimo u svom ormaru

Ovo su najljepše t-shirtice koje
želimo u svom ormaru

Jednostavna bijela majica kratkih rukava uvijek je bila jedan od onih basic modela koji su dobrodošli i prisutni u svakom ormaru. Bez obzira na sezonu, trendove i stil, taj svestrani basic komad uvijek ostaje u ormaru kao savršeni početak svake kombinacije. I ovog ljeta, bijeli T-shirt našao se u središtu našeg ormara kao jedan od rijetkih komada koji je istovremeno udoban za nošenje i jednostavan za kombiniranje, a važnu ulogu odigrat će i u našim jesenskim kombinacijama.

Uvijek u potrazi za najboljim T-shirtom, vijest o kolekciji bijelih T-shirtica s potpisom britanske blogerice Megan Ellaby nije nam prošla ispod radara.

SATURDAY BY MEGAN ELLABY T-SHIRT KOLEKCIJA

Zaljubljena u modu i uvijek spremna otići korak dalje, Megan s lakoćom kombiniran kombinacije koje iako spajaju nespojivo, još uvijek izgledaju vrlo nosivo i privlačno. Prošle godine, Megan je pokrenula vlastiti brend odjeće Saturday by Megan Ellaby i po prvi put se našla u ulozi dizajnerice. Prva mini kolekcija bila je posvećena pletivu, jednostavnom, s cool pomakom i s naglaskom na savršene krojeve i kvalitetu materijala. Megan Ellaby jučer je na svom YouTube kanalu i blogu predstavila novu kolekciju iz koje ćete poželjeti baš svaki model. Zvijezda kolekcije ovaj je put T-shirt s retro pomakom u pet cool modela koji savršeno preslikavaju njezin prepoznatljiv modni stil inspiriran šezdesetim i sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Bijela boja spojila se s jarkim nijansama žute, crvene, plave, ružičaste i zelene boje te zaštitnim znakom brenda, školjke, a među šest modela koji čine kolekciju baš svatko će pronaći savršeni kroj za sebe – od onih slim fit do ležernih oversized modela. Nova Saturday by Megan Ellaby kolekcija bit će dostupna od subote, 27. srpnja na saturdaybymeganellaby.com/ , a sve modele možete otkriti u nastavku.

THE AMY

THE DANA

THE LULU

THE FEE

THE NELLY

THE LENNIE

Foto: Megan Ellaby

Učitati još
Zatvori