Stylish i udobno: Zašto svi žele komade ovog slovenskog brenda?
Stylish i udobno: Zašto svi žele komade ovog slovenskog brenda?

Stylish i udobno: Zašto svi žele
komade ovog slovenskog brenda?

It starts with you. To je moto Swy Branda, jer oni vjeruju da sve u životu kreće od nas samih. Swy Brand je slovenski brend sportske odjeće, ali i puno više od toga. Kod njih se ne radi isključivo samo o prodaji proizvoda za sportske i rekreativne aktivnosti. Oni promoviraju zdrav i uravnotežen način života i pružaju podršku svima koji dijele ljubav prema istome.

Swy Brand
Swy Brand

Jednistveni sportski brend

Osnivačica brenda, Petra Parovel, pokretačka je snaga Swy Branda. Ona je majka, supruga, direktorica, diplomirana kineziologinja i certificirana savjetnica za prehranu, a u sebi nosi ogromnu strast prema sportu i fitnessu. Pokrenula je Swy Brand 2020. godine kako bi podijelila svoje znanje i iskustvo. Iskrenost i autentičnost ih razlikuje od drugih brendova. A od proizvoda, izdvojili bismo njihove tajice, koje ističu žensku figuru te su zaludjele publiku. Osim toga sve dizajniraju sami te se trude ponuditi najbolju moguću kvalitetu za prihvatljivu cijenu.

Swy Brand
Petra Parovel
Swy Brand
Swy Brand
Petra Parovel

Njihova misija je ponuditi proizvode i usluge koji promoviraju i omogućuju zdrav i uravnotežen način života za svakog pojedinca. Predani su tome da budu ispred najnovijih modnih trendova i daju prednost kvaliteti i raznolikosti kako bi zadovoljili svakog kupca. Unatoč brzom rastu, Swy Brand ostaje vjeran svojoj misiji.

Vizija im je osigurati dobrobit i zadovoljstvo kupaca i proširiti se izvan granica kako bih podijelili jedinstvenu priču s još više ljudi širom svijeta. Vjeruju da uspjeh, samozadovoljstvo i blagostanje počinju od svakog pojedinca. Njihov cilj je da u budućnosti koriste još više etički nabavljenih i održivih materijala u svim proizvodima. Također im je cilj i raditi na smanjenju upotrebe plastike za jednokratnu upotrebu i drugih štetnih materijala.

Swy Brand

Foto: PR

Učitati još
Zatvori