Alexa Chung je novo lice Superga tenisica

Alexa Chung je novo lice Superga tenisica

Superga x Alexa Chung 1

U novu modnu sezonu sa Superga tenisicama ove godine ulazimo uz Alexu Chung! Britanska kulerica i vlasnica jednog od najpoželjnijih ormara na svijetu, Supergi se vraća kao zaštitno lice za 2018., a za poznati talijanski brend također je dizajnirala proljetnu kolekciju tenisica.

Superga je već godinama poznata po svojim cool ambasadoricama Leandri Medine, Suki Waterhouse i Riti Ori, a jedna od njih u prošlosti je bila i sama Alexa. Gospođici Chung ovo je već treća suradnja sa Supergom, no definitivno prva u kojoj je dobila priliku dizajnirati vlastite Superga tenisice.

Superga x Alexa Chung

Superga x Alexa Chung

Superga x Alexa Chung kolekcija za proljeće/ljeto 2018., predstavljena jučer u Los Angelesu, donosi 10 modela koji su ujedno refleksija stila ove britanske ‘it’ djevojke. Alexa je uzela klasični i bezvremenski Superga 2750 model tenisice i dala mu vlastiti rock’n’roll twist!

Superga x Alexa Chung 2

Modeli u laku i satenu, bijeloj, nebeski plavoj i burgundy boji te stil natikača u koji će noga jednostavno uklizati kada ste u žurbi, neki su od najatraktivnijih iz kolekcije, a posebnost ovih tenisica svakako je i personalizirani Alexa Chung logo na potplatu. Možda najbolja vijest je ta da ove tenisice uskoro dolaze i u Hrvatsku, stoga ‘stay tuned’!

Superga x Alexa Chung 3

Superga x Alexa Chung 5

Superga x Alexa Chung 4

Superga x Alexa Chung 6

Foto: Superga

Učitati još
Zatvori