Super su nam četvrtasti modeli ovog poznatog brenda satova

Super su nam četvrtasti modeli ovog
poznatog brenda satova

A post shared by Lily (@lilylovesfashion) on

Imate li naviku nositi sat, onda znate da je on poput i bilo kojeg drugog modnog dodatka nešto što prilagođavamo dnevnoj kombinaciji, stilu, te da strastveni ljubitelji satova uvijek imaju nekoliko modela u kolekciji. Stylish i pristupačni brendovi kao što su Daniel Wellington, CLUSE, Kapten & Son, Larsson & Jennings, Mockberg te hrvatski Urban Watch definitivno su potpirili opsesije ljubitelja satova te olakšali “sakupljanje”.

I dok najčešći oblik sata, čak 80% svjetskog tržišta, ima okruglo lice, u posljetnje smo vrijeme primijetili kako raste zanimanje za četvrtastim modelima. U svojoj ih ponudi već desetljećima imaju neki od najboljih – Cartier, Hermès, Jaeger-LeCoultre – no polako se javljaju i na mainstream tržištu.

Cluse La Garçonne

U ožujku je svoj novi četvrtasti model predstavio među publikom omiljen brend CLUSE. S veoma jakom prisutnošću na društvenim mrežama, ovaj je nizozemski brend odlučio proširiti svoju priču i La Garçonne satom ostvario pun pogodak! U ponudi je trenutno šest različitih kombinacija, s mrežastim metalnim ili kožnim remenom, bijelim ili zlatnim licem, u boji žutog ili ružičastog zlata te srebra. Ako se radi o kožnom remenu on može biti bijeli, sivi ili crni.

A post shared by CLUSE (@cluse) on

Razumljivo, već je osvojio sve društvene kanale, tim više što CLUSE ima postojane suradnje s cijelom vojskom influencerica. Ženski sat koji kao da je posuđen iz muškog ormara baš je savršen dodatak svačijoj kolekciji – pronađite ih na službenoj stranici brenda i možete odmah naručiti svog favorita jer brend dostavlja u Hrvatsku.

A post shared by CLUSE (@cluse) on

Učitati još
Zatvori