Danas u H&M dolazi odlična Studio kolekcija koju su fashionistice željno iščekivale

Danas u H&M dolazi odlična Studio kolekcija koju su fashionistice željno iščekivale

H&M Studio s ponosom predstavlja kampanju za kolekciju jesen/zima 2019. pod nazivom “Čarobni realizam” koja je inspirirana dramatičnom ženstvenom spiritualnošću. Kampanju je fotografirao Christian MacDonald, za styling je bila zadužena Ludivine Poiblanc, koja je isto tako radila i kao savjetnica na kolekciji, a model kolekcije je Adut Akech fotografirana u beskrajno energičnim ulicama New Yorka. Kolekcija sadrži uočljivu kombinaciju oštrog kroja, svilenih haljina i tradicionalne pletenine. Kolekcija će biti dostupna na hm.com i u odabranim trgovinama od 5. rujna.

Studio kolekcija
Studio kolekcija

Dizajnirana da bude svestrana i bezvremenska, kolekcija daje ženskom „power dressing-u“ potpuno drugačiji izgled za novu eru samopouzdanih žena. Ključni artikli uključuju kaput od talijanske vune s pojačanjima na ramenima, strukirani vuneni kaput, kožne hlače, najlonske kabanice, elegantne pamučne i viskozne bluze, dvobojne čizme do koljena i lepršave haljine napravljene od recikliranog poliestera. Upečatljiva paleta boja uključuje jesenske smeđe i zelene boje isprepletene žarko crvenom i izražajno žutom, zajedno s printevima koji su inspirirani magnetnim poljima.

Studio kolekcija
Studio kolekcija

“Bili smo inspirirani idejom pronalaska čarolije u svakodnevnici. Svaki artikl u ovoj kolekciji je dizajniran da osnaži modernu ženu koja traži bezvremensku odjeću s nježnim i spiritualnim elementima. U ovoj kolekciji se nalazi veliki broj klasičnih komada odjeće koji se mogu uklopiti u urbani životni stil, komadi koji će trajati i biti moderni još dugi niz godina,” riječi su Angelice Grimborg, H&M Studio Koncept dizajnerice.

Studio kolekcija
Studio kolekcija

“Ova kolekcija slavi modernu ženu. Ona je slobodna, osnažena i bori se za svoja uvjerenja. Ona se odijeva za samu sebe, što se odražava kao mješavina klasičnih oblika i avangardnih komada. Odlučili smo fotografirati kolekciju na živahnim ulicama New Yorka – koji je centar energije i raznolikosti – kako bismo pokazali duh slobode, snage i energije”, Ludivine Poiblanc, stilistica i kreativna savjetnica.

Studio kolekcija
Studio kolekcija
Studio kolekcija

Foto: Christian MacDonald

Učitati još
Zatvori